Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kupları, merengli, şeftali

Merengli Şeftali Kupları

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Merengli Şeftali Kupları





120 gr labne peynir
1 paket vanilya
1 çay bardağı toz şeker
1 su bardağı yoğurt
50 gr küçük mereng
3 şeftali
Yarım çay bardağı frambuaz

Süslemek için
Nane yaprakları

Merengli şeftali kupları:
Yoğurt, şeker ve vanilyayı karıştırın Labne peynirini ekleyip pürüzsüz bir hale gelinceye kadar çırpın Merenglerin 4 tanesini ayırıp geri kalanını kırarak ufalayın Şeftalileri yıkayıp ince dilimleyinPeynirli karışımın 1/3’ünü kuplara paylaştırın Şeftali dilimleri ve frambuaz dizin Mereng kırıntısı serpiştirin ve üzerine tekrar peynirli karışımdan ekleyin Kuplar dolana kadar işlemi sırasıyla tekrarlayın En üste şeftali dilimi, mereng ve nane yaprağı yerleştirin Buzdolabında soğuttuktan sonra servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.