Taze Otlu Tereyağ |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Taze Otlu TereyağMalzemeler: - 1 kalıp tereyağ - İncecik kıyılmış, dilediğiniz taze otlar (Önerilenler: Taze soğan, taze kekik) - Biraz tuz ve taze çekilmiş karabiber Oda sıcaklığına getirdiğiniz tereyağı çatalla ezin İçine incecik doğradığınız otları, biraz tuzu ve taze çekilmiş karabiberi ekleyip, karıştırın![]() ![]() ![]() Karışımı yağlı bir kağıda serin ve sıkıca paketleyin İşte herşey bu kadar basit! Tıpkı tereyağ gibi buzdolabında saklayıp, gerektikçe dilimleyerek kullanabilirsiniz Güzel bir haftasonu kahvaltısında kızarmış ekmeklere sürmek için harika bir seçenek olacaktır Aman kalp doktorları duymasın |
|
|
|