![]() |
Kemal Paşa Tatlısı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kemal Paşa Tatlısı![]() Şerbet için: 2 su bardağı tozşeker 2 su bardağı su 2 tatlı kaşığı limon suyu Hamur için: Yaklaşık 2 su bardağı un Yarım tatlı kaşığı karbonat 2 yumurta 5 yemek kaşığı margarin 5 kibrit kutusu büyüklüğünde tuzsuz taze beyaz peynir Süslemek için: Hindistancevizi rendesi Kemal paşa tatlısı: Şerbeti hazırlamak için; su ve şekeri tencereye alıp kaynatın ![]() ![]() ![]() Peyniri rendeleyin ![]() ![]() ![]() ![]() Hamuru 18 parçaya bölüp ayırdığınız una hafifçe bulayarak elinizde yuvarlayın ![]() ![]() ![]() Pişen hamurları Ilık şerbete atıp yumuşayıncaya kadar yaklaşık 15 dakika kaynatın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|