Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
hindi, pay, tarhunlu

Tarhunlu Hindi Pay

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tarhunlu Hindi Pay





400 gr haşlanmış hindi kalça kuşbaşı
100 gr mantar
4 yemek kaşığı zeytinyağı
100 gr dondurulmuş bezelye
300 ml hindi suyu
1 soğan
4 milföy hamuru
1 yumurta
2 yemek kaşığı ince kıyılmış tarhun yaprağı
140 ml krema
Tuz
Karabiber
1 yumurta sarısı

Tarhunlu hindi pay:
Fırını 180 dereceye ayarlayın Küp doğradığınız soğan ve ikiye bölünmüş mantarları kısık ateşte zeytinyağı ile pişirin Hindi suyu, bezelye, hindi etleri ve baharatı ekleyip kapağı kapalı olarak 15 dakika pişirin

Krema ekleyip sufle kaplarına paylaştırın Üzerlerine milföy hamurunu kapatın ve yumurta sarısı sürün 20-25 dakika pişirip sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.