Tarhunlu Hindi Pay |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Tarhunlu Hindi Pay![]() 400 gr haşlanmış hindi kalça kuşbaşı 100 gr mantar 4 yemek kaşığı zeytinyağı 100 gr dondurulmuş bezelye 300 ml hindi suyu 1 soğan 4 milföy hamuru 1 yumurta 2 yemek kaşığı ince kıyılmış tarhun yaprağı 140 ml krema Tuz Karabiber 1 yumurta sarısı Tarhunlu hindi pay: Fırını 180 dereceye ayarlayın Küp doğradığınız soğan ve ikiye bölünmüş mantarları kısık ateşte zeytinyağı ile pişirin Hindi suyu, bezelye, hindi etleri ve baharatı ekleyip kapağı kapalı olarak 15 dakika pişirin![]() Krema ekleyip sufle kaplarına paylaştırın Üzerlerine milföy hamurunu kapatın ve yumurta sarısı sürün 20-25 dakika pişirip sıcak servis yapın
|
|
|
|