Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
fırında, kabak, yufkalı

Fırında Yufkalı Kabak

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Fırında Yufkalı Kabak





2 yufka
3 kabak
3 taze soğan
Yarım demet maydanoz
Yarım demet dereotu
Yarım çay bardağı sızma zeytinyağı
2 yumurta
Yarım su bardağı süt
1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
Taze çekilmiş karabiber
Kırmızı pul biber
Tuz

Fırında yufkalı kabak: Kolayca uygulanabilen yemek tarifleri arasında üst sıralarda Yufkaları ince şeritler şeklinde kesin Kabakların kabuğunu temizleyip rendenin iri tarafıyla rendeleyin Taze soğanları, maydanoz ve dereotunu temizleyip kıyın Yumurtaları geniş bir kaseye kırın Sütü ekleyip çırpın İnce kesilmiş yufka, rendelenmiş kabak, kıyılmış taze soğan, dereotu, maydanoz, taze çekilmiş karabiber, kırmızı pul biber ve tuzu ekleyip çırpın Karışımı fırın kaplarına paylaştırıp önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 25 dakika pişirin Yufkalı kabakları fırından alıp üzerlerine rendelenmiş kaşar peyniri serpip 5 dakika daha pişirin Sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.