![]() |
Karidesli Mısırlı Fırın Mantar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karidesli Mısırlı Fırın Mantar![]() 250 gr mantar 40 gr tereyağı 200 gr karides 2 dilim tost ekmeği 2 çorba kaşığı soya yağı 1 küçük kutu konserve mısır Yarım çay kaşığı hardal 2-3 dal maydanoz 50 gr rendelenmiş kaşarpeyniri Tuz, karabiber Beşamel sos için: 20 gr margarin 1 çorba kaşığı soya unu 8 çorba kaşığı süt Karidesli mısırlı fırın mantar: Mantarları yıkayıp enine dilimleyin ![]() ![]() ![]() Tost ekmeklerinin her birini dörde keserek doğrayın ![]() ![]() Beşamel sos için; margarini bir tavada eritip unu hafif kavurun ![]() ![]() ![]() Mantar, tost ekmekleri, karides, hardal, tuz, karabiber ve mısırı bir kapta harmanlayıp fırın kabına alın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|