![]() |
Hindistancevizli Şekerpare |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hindistancevizli Şekerpare![]() 2 kahve fincanı eritilmiş margarin 3 su bardağı un 1 yumurta 2 kahve fincanı pudraşeker 1 tatlı kaşığı karbonat 50 gr antepfıstığı 1 tutam tuz Hindistancevizi Şerbet için: 2 su bardağı tozşeker 1 ![]() Yarım limonun suyu Hindistancevizli şekerpare: Eritilmiş margarini soğutun ![]() ![]() ![]() ![]() Şerbet için; şeker ve suyu bir tencerede kaynatın ![]() ![]() ![]() Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparın ![]() ![]() ![]() ![]() Tepsiyi fırından çıkarıp üzerine soğuk şerbeti gezdirerek dökün ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|