Kestaneli Lokum |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kestaneli Lokum![]() Yarım kg kırık kestane şekeri 1 paket kakaolu bisküvi Yarım çay bardağı pudra şeker Yarım su bardağı iri çekilmiş ceviz içi 1 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı 1 çay kaşığı tarçın üzeri için Ceviz içi (ince çekilmiş) Hindistan cevizi Kakao Kestaneli lokum: Mutfak robotunda un haline getirdiğiniz kakaolu bisküviye, kırık kestane şekeri, eritilmiş tereyağı, ceviz içi, pudra şekeri ve tarçını ekleyip karıştırın Buzdolabında 30 dakika dinlendirin![]() Harçtan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlak toplar hazırlayın üzerlerini ince çekilmiş ceviz içi, hindistan cevizi ve kakaoya bulayıp servis yapın
|
|
|
|