Armut Carpaccio |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Armut Carpaccio![]() Armut 4 yemek kaşığı limon suyu 5 yemek kaşığı çikolata sosu 4 dilim hazır kek 4 yemek kaşığı krema 100 gr kavrulmuş tuzsuz Antep fıstığı Armut carpaccio: Armutların kabuklarını soyun ve kararmaması için limon suyuyla ovalayın Her armudu enine dilimleyin ve her dilimin arasına çikolata sosu sürerek dilimleri birbirine tutturun![]() Kavrulmuş fıstıkları tabağın etrafına dilediğiniz şekilde serpin Kremayı mikserle iyice çırpın![]() Üst üste dizilmiş armut dilimlerini bütün olarak yuvarlak kestiğiniz kek diliminin üzerine yerleştirip servis tabağına alın Kremayla birlikte servis yapın
|
|
|
|