![]() |
Taze İncirli Bar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Taze İncirli Bar![]() 2 su bardağı yulaf ezmesi 1 su bardağı file badem Yarım su bardağı iri çekilmiş ceviz içi Yarım su bardağı hindistan cevizi 1 çay bardağı ay çekirdeği içi (tuzsuz) 1 çay bardağı susam 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı vanilya 2 çay kaşığı tarçın 8 taze incir Yarım su bardağı bal 1 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı Taze incirli bar: Taze incirlerin kabuklarını incecik soyup mutfak robotunda püre haline getirin ![]() ![]() Diğer tüm malzemeleri ilave edip iyice karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilimleri tekrar fırına verip 15 dakika daha pişirin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|