|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
hastalar, havas, ilminin, ruhani, sırları, üzerindeki, önemi |
![]() |
Havas İlminin Ruhani Hastalar Üzerindeki Önemi Ve Sırları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Havas İlminin Ruhani Hastalar Üzerindeki Önemi Ve SırlarıHavas ilmi bilindiği gibi ruhaniyatla meşveret halinde olma özelliğini taşımaktadır ![]() Özellikle ruhani hastalıkların tedavisinde Rabbul Aleminin en büyük ihsanlarından biridir ![]() Günümüzde sünneti seniye ve Kur an dairesinden uzaklaşmamızın bir neticesi olarak ruhani hastalıklar oldukça artmış durumda ![]() Malesef bu hastalığın ne olduğunu ve ne derece sıkıntılar verdiğini birebir yaşamak suretiyle çok iyi bilmekteyim ![]() Dünyevi iaşe meşgalelerim haricindede kalan zamanımı mümkün olduğu kadarıyla bu konularda ki çalışmalarıma ayırmaktayım ![]() ![]() Bu hastalıklar merhale merhale hüküm sürmektedir, Bilindiği üzere cinli taifelerin insan bedeni ve ruhu üzerinde çok tesirli etkileri bulunmaktadır ![]() Bunu her kes bire bir anlayamaz, ama boyutu açılıpta, bunlarla iletişim kurabilenler veya hissedebilenler, bire bir bunların , insan bedenindeki etkilerini hissedebilir ve anlayabilirler ![]() İnsan oğlu bunların boyutuna girdikçe artık tüm işlemlerini fiiliyat olarak hisedebilirler, öyleki bir musallatın bedenimde gezdiğni , yapıştığını, ısırdığını veya bıcak hançer gibi benzeri şeyler saplarcasına acı verdiklerini, derim altında böcek gibi yürüdüklerini bire bir hissedebilmekteyim ![]() Tabi ki bu aşamaya gelmem uzun yılar bunlarla olan mucadelerim sonucu ve onların sürekli bana saldırmaları sonucu hislerimin gelişmesinde kaynaklandı ![]() ![]() Hani bir tabir varır, vatandaş damdan düşmüş, hemen ahali toplanıp, doktor çağırın demiş ![]() Damdan düşen vatandaşta, bırakın doktoru, bana damdan düşen birini getirin, benim derdimden ancak o anlar demiş ![]() İşte bu nedenle çalışmalarımda, tüm ruhani taifeleri üzerime çekerek, ve bu konuda koruyucu ve koruma kullanmayarak, onların verdikleri sıkıntıları bire bir yaşayarak, buna göre hasta tedavilerinde uygulamalar yapmaya çalışıyorum ![]() Gerçi bu çok tehlikeli bir durum ve kimseye tavsiye etmem, çünki defalarca felç olma tehlikesi geçirdim, son ana kadar gerekli müdahaleleri yapmadığım oldu ![]() İntehar eden, boğulan, felç olan v ![]() ![]() ![]() ![]() Çünki havas kitaplarında ki onca uygulamaları yaptıkları halde netice alınamaması beni çok teretdütlerde bıraktı ![]() Bende bu işi bizzat fiili ve uygulamalı olarak çözme yöntemini araştırmaya karar verdim ![]() Öyle ki hastanın iyileşip rahatladığı sormama gerek kalmıyor ![]() O an onun boyutuna girip, üzerinde olan musallatları üzerime çekiyorum, taki ben ne zaman o musallatı alıp rahatlarsam, o zaman anlıyorum ki, hastada rahatladı ![]() Bu konuda yaklaşık 5-6 senedir çok çalışmalar ve denemeler yaptım ![]() Cinler aleminde ki esrarengiz olayları bu şekilde keşfedip öğrenme fırsatları buldum ![]() Tabi ki bu kolay olmadı, çok kez ölüm tehlikesi atlattım, ama her zaman Rabbul alemin yardımıma koştu ![]() En büyük şansım , tek başıma mücadele etmemem gerektiğini öğrendim ![]() Cinlerin en büyük hilelerinden biride, uzaktan müdahale etmeleridir ![]() Kişi sanki bu cin bedenindeymiş gibi acı ve sıkıntı çeker, ama aslında o kendini emniyete almıştır ve uzaktan işlem görmektedir ![]() Günümüz büyücüleri gibi , hastalara büyüler yaparlar, mesela bebek süreti yaparak, ona iğneler batırırlar ve bu sıra o hasta bedeninde müthiş acılar hisseder, dayanılmaz acılar, En tehlikelisi de, ölmesini istedikleri kişinin kendi alemlerinde mezarını kazarlar ve o kişinin ruhunu ve bedenini adeta bu mezara gömerler, kişi sanki kabirdeymiş gibi sıkıntılar çeker, boğulur , intehar etmek ister, nefes alamaz adeta ![]() Bu mezarı yapmakla da kalmazlar, içersine de yapmış oldukları büyü ve muskaları da ayak ve baş üzerine gömerler ve sürekli mezar başında da okuma yaparlar ![]() Hastalara öyle tılsımlar yaparlar ki , kişi tamamen onun hükmü altına girerler, hipnoz sistemi ile her şeyi yaptırırlar, kendini boğ derler, hasta kendini boğar, dışarı çık derler dışarı çıkar, pencereden atla derler atlar v ![]() ![]() ![]() ![]() Bu tür hastalar isteseler de Kur an okumaları ve ibadetler yapamazlar, Bunun için kalplerine ve bedenlerine öyle yerleşirler ki, kişi okudukça, daha kötü olur ![]() Burada sanılır ki , hasta okusa rahatlayacak, ama bilinmesi gerek ki, o kalpteki ve beden de ki musallat alınmadan kesinlikle sıkıntı daha da artar ![]() Bu şekilde hasta tedavisinde boyut çok önemli, hasta üzerinde ki cini taifelerin bu hasta hakkında ki tüm tılsımat ve büyüleri bulup iptal etmek ve hakiki musallatı tesbit edip imha etmek lazımdır ![]() Üzerindekilerin alınması sadece geçici rahatlama sağlar, ama yenileri yine gelir, hemde şiddetlerini daha da artırarak ![]() Bunlar bulunup imha edilmeden kesinlikle netice almak zordur, Aslında boyutu yetersiz olan kişiler bu musallatların varlığını bilirler, ama hakiki boyutuna ve suretine ulaşamazlar, hastanın üzerindeki ni o sanırlar, ama o aslında sadece sureti ve kopyasıdır, klonlama misali, kendinden bir çok suret yapar ve gönderir ![]() Hakiki boyutlarına giremeyenler bunları bulamazlar ve de alamazlar, bulmakta bir çözüm değil, o kral veya padişah ayarındaki hakiki kabile başının kendine ait bir çok büyücü ve koruması vardır, o büyücü ve tılsımlarını imha etmeden, suçluyu imha edemezler ![]() Bu büyücülerin en büyük silahı, kendilerini hissede bilen kişilerin hislerini kapamak ![]() Mesela ense kökünden girerek veya beynine yapışarak veya kalbine yerleşerek, tüm fırakanslarını keserler, zaten hissedemediği zaman müdahale de edemezler, bırakın büyükleri , en ufaklarını bile alamazlar ![]() Bu durumda kendi gibi boyutu açık kişilerden yardım alıp , o hislerinde ki musallatlar dan ve büyüden kurtulması lazımdır ![]() Havas uygulamalarının en önemli bölümlerinden biriside, ruhaniyat la, büyüleri iptal etmektir ![]() Rukye yolu ile haftalarca süren iptal olayı, bu kısımla yetkili hadimler veya ervahı tayyibeyle, çok kısa zamanda yapılmaktadır ![]() ![]() Çok harika işlem görürler, kimsenin bozulmaz dediği büyüleri bile çok kısa zamanda mağnevi boyutta imha ederler, hemde suçluları ile beraber ![]() Zaten muskanın iptali bir şey ifade etmez, o sadece fermandır ![]() ![]() Neyse fazla detaya girip de kafanızı karıştırmak istemem ![]() Sadece şunu bilmek lazım, hakiki tedavi, hakiki suçlunun ve de bunun ekibinin imhası ile veya bu taifelerle anlaşmakla mümkündür ![]() |
![]() |
![]() |
|