Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ârâm, arkadaşımla, kötü

Arkadaşımla Aram Kötü

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Arkadaşımla Aram Kötü

Merhaba

bu siteden çok yardım aldım allah razı olsun hepinizdenHep sorularıma bıkmadan usanmadan cevap verdiniz yardımcı oldunuz Bu sıkıntımıda sizlere sormadan geçemeyeceğimBir arkadaşım varAslında iyi birisi ama benim sevmediğim hareketlerle bana hitap ediyor bu bazen argo bazen kırıcı oluyorGeçen akşam bir yere yemeğe gittik öle otururken hoşsohbetti bir problem yoktuama dışarı çıktığımızda 1 saat sonra falan öle muhabbet arasında bana seni görünce moralim bozuluyor tarzında birşeyler söyledi şaka ile karışık ama gerçeklik payı olduğuna inanıyorumbu olay benim psikolojimi fazlaca bozduARamızda devamlı bu şekilde sürtüşmeler olduŞimdi muhattap olmasam aynı iş yerindeyiz5-6 kişi çalışıyoruz zaten yüzyüze bakıyoruz doğru olmaz Küsemesem beni devamlı kırıyorartık kavga etmekten korkuyorumhatasını sölyliyim desem lakayıt bir adam ciddiye alacağını sanmıyorumYani ne yapmam gerektiğini inanın biliyorumO sebebten sizlerden bu konuda destek almak istedimYardımcı olursanız fikirlerinizi söylerseniz inanın çok sevinicemAllah razı olsun

Alıntı Yaparak Cevapla

Arkadaşımla Aram Kötü

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Arkadaşımla Aram Kötü

Arkadaş sen daha önce banlanmışsın demekki neyse

Arkadaşının senin gerçekten arkadaşın olduğuna eminmisin aynı iş yerinde de çalışabilirsinizarkadaşlık kavramını otur tekrar düşün aynı iş yerinde çalışıyorsunuz diye kimseyle arkadaşlık yapılmaz en azından bahsettiğin kişiyle ben böyleyim

Not: arkadaşım diyebileceğim kişilerle en az 10 - 12 yıllık hukukumuz vardır +25 olan arkadaşlarım da var

--- Sonraki mesaj ---

yha adam bide itiraf etmiş seni görünce moralim bozuluyor demiş bir erkek bir insanı ya çok seviordur ondan saldırıyordur yada nefret ediyordur ilgili şahıs bide üstüne itiraf etmiş aç gözünü kardeş ona verdiğin sır niteliğinde bişeyler varsa onlarla ilgilen ilk selametle

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com