![]() |
Ümıtsızlığım Vesvese Mi? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ümıtsızlığım Vesvese Mi?2 kere salatı tefriciyye ye bastan basladım sonunda bıraktım sun ınsirah suresını okudum biliyorum dualar hemen oyle kabul olmaz ama daha onceki isteklerim de olmamıstı hayırlısı degilmis diyorum ama simdiki istegimın olucaından umıtsızım yasıne baslamak istiyorum ama sanki olmıcakmıs gibi geliyor yanı duanın gucunden suphem yok tabiki ama Allah bana nasıp etmicemis gibi geliyor sizce seytanın vesvesesi mi? bide 41 yasinden sonuc alan varmı? |
![]() |
![]() |
![]() |
Ümıtsızlığım Vesvese Mi? |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ümıtsızlığım Vesvese Mi?İçine dua hissi doğduğu anda duanı et ve bu duan dilinden değil gönlünden olsun ![]() Evet vesvesedir aldırma vesveselere duanı et ![]() HAKÎM İSMİYLE DUA Hadîs’te buyurulmuştur ki: ![]() ![]() ![]() hoşuna gidince sesi ondan yüz çevirdiği için değil ancak kulunu sevdiği için kabulü geciktirir tâ ki kul - tekrar etsin duasını!” İşte bunun için - İsâ Aleyhisselâm duasında: — “Sen Azîz ve Hakîmsin!” Allah’ın HAKÎM ismini zikretti Hakîm - her şeyi yerli yerine koyan Hakk da sıfatıyla hakikatlerin gerektirdiği ve onların istediği şeyden ayrılmaz şu hâlde HAKÎM tertibi en iyi bilendir! |
![]() |
![]() |
|