Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arkadaşlar, çok, için, manevi, veriyor, zarar, zikir, önemli

Arkadaşlar Çok Önemli Benim İçin ( Zikir Manevi Zarar Mı Veriyor )

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Arkadaşlar Çok Önemli Benim İçin ( Zikir Manevi Zarar Mı Veriyor )

Arkadaslar bi başka yerde bi yazı okudum ve aynen şöyle yazıyordu :

Kalan zamanlarda da bol bol Allah'ımızın Güzel İsimlerinden zikreyim, mesela bol bol "Yâ VEDUD, yâ VEDUD, yâ VEDUD" diyeyim dediğinizi duyar gibi oluyorum Yalnız burada Evliyaların bizi şiddetle uyardığı bir husus var: "Kişi, manevi olarak belli bir seviyeye ulaşmadan bu 99 Güzel İsimden bir veya birkaçını tesbih edinerek çok sayıda çekmemelidir Bu İsimlerin etkileri öylesine büyüktür ki, kişinin bunları kaldırması mümkün değildir" demişlerdir O halde gün içerisinde bol bol "Lâ İlahe İllallah" diyelim, "ALLAH" diyelim, "Estağfirullah" diyelim, Salavat getirelim FAKAT, bu 99 İsimden herhangi birini bol miktarda okumayalım Ancak ille de okumak istiyorum diyorsanız bana bir e-mail yazın, size bu 99 isimden, sırası ve sayısı Evliyalar tarafından özel olarak seçilmiş, insanın kaldırabileceği özellikte bir ESMA'ÜL-HÜSNA dizisi yollayayım Teknik ve detaylı bu açıklamayla hem "Yâ VEDUD" kelimesinin anlamına, hem de herkes için çok değerli olan önemli önemli bilgilere kavuştuğunuza inanıyor, selamlarımı yolluyorum

Buda benim kafamda ister istemez soru işareti yaptıdüşüncelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirimne gibi bi zararı vardır ?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com