Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ibret, yaramazdım

Ben Yaramazdım Ama ....(İbret)

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ben Yaramazdım Ama ....(İbret)

Öncelikle Selamın aleyküm değerli lahuti sakinleri , ben size mucizevi bir şekilde yaşadığım ve hayatımda değişen bazı şeyleri yazmak istiyorum , belki diğer arkadaşlarımada faydası olur

Ben namaz ve niyazdan uzakta , şeytan yoluna gden her türlü yolda aktif etki gösteren bir insandım bir zamanlar kumarda oynardım

sürekli iç sıkıntılarım depresyon hallerım ve bunalımlarım vardı hayatımda , ıstedıgım herşey vardı fakat mutlu degıldım , kalktıgım zaman sabah yataktan kendımı rahat hıssetmıyordum Lakin

güzel bir mümin arkadaş edindim kendime , onunda bana verdigi takvalar ile birlikte ben artık rabbime kıbleme dönmeye başladım , namaz kılmaya başladımdualar etmeye basladım zikir ettim , hemde cani gönülden

Bozuk olan arkadaş ilişkilerim kapanan yollarım ve bir cok olumsuzluk mucizevi bir şekilde değişmeye başladı , aramayanlar aramaya , kapanan tıkanan yollar açılmaya şaşırmıştım , rahat oldugumu hıssedıyordum artık , dahada mutlu olmaya başladım her zikirimden sonra tariifi imkansız bir rahatlık ferahlık derken araştırmaya başladımSitenizi buldumburasınada dikkat ile kulak verin Diger bir konu baslıgında bir arkadasımızın resimli olarak paylaştıgı Peygamber efendimiz SAV in Hacet duasıyla karşılaştım , okumaya başladım hemde cani gönülden Bekledigim mesajlar gelmeye başladı arkadaslarımdan , insanlar bendeki degisikligin farkına varmaya basladılar , beni onemsemeyen insanlar bana daha once kotu yolda fikir veren insanlar , benim hal ve hatrımı sormaya aynı zamanda bana dogru olanı yapmam konusunda yardımcı eder nitelikte konuşmaya başladılarbir gece yarısı yatsı namazını kıldıktan sonra yıllardır boynumda tasımadıgım ve annemin yatagımın bas ucunda kor noktaya astıgı cevşen bir şimşek gibi gozume takıldı , aldım ve suanda boynumda Allahım herkezden rağzı olsun

Bunları sizlerle cani gönülden paylaşıyorum , inanmayan ve feyz almayan arkadaşlara belki bir nev ide olsa ibret olurum

Selametle

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com