![]() |
Ben Yaramazdım Ama ....(İbret) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Yaramazdım Ama ....(İbret)Öncelikle Selamın aleyküm değerli lahuti sakinleri , ben size mucizevi bir şekilde yaşadığım ve hayatımda değişen bazı şeyleri yazmak istiyorum , belki diğer arkadaşlarımada faydası olur ![]() ![]() Ben namaz ve niyazdan uzakta , şeytan yoluna gden her türlü yolda aktif etki gösteren bir insandım bir zamanlar ![]() ![]() ![]() ![]() sürekli iç sıkıntılarım depresyon hallerım ve bunalımlarım vardı hayatımda , ıstedıgım herşey vardı fakat mutlu degıldım , kalktıgım zaman sabah yataktan kendımı rahat hıssetmıyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() güzel bir mümin arkadaş edindim kendime , onunda bana verdigi takvalar ile birlikte ben artık rabbime kıbleme dönmeye başladım , namaz kılmaya başladım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bozuk olan arkadaş ilişkilerim kapanan yollarım ve bir cok olumsuzluk mucizevi bir şekilde değişmeye başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bunları sizlerle cani gönülden paylaşıyorum , inanmayan ve feyz almayan arkadaşlara belki bir nev ide olsa ibret olurum ![]() ![]() Selametle ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|