Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hakkında, ile, selam, vefkler

Selam İle Vefkler Hakkında

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

vefk konusunda ayrıldığınız kişi dönermi siz haklıysanız olaydaAyrıca bir çok olay buna engelse bileVe kaç gün kaç ay içinde döner döncek diye bir şey varmıkimisi diyor araştırmalarıma göre kimisi tutuyor kimisi tutmuyor diyorAyrıca bu vefklerde eve yapılan ev vefkleride var biz başka bir evimize gitsek yer değişikliği olsa bu vefkler işe yararmı yinede illa belli bir evde durmasımı gerek?Ayrıca bu vefk büyü demekmi?(Ben vefk yapacak değilim kendim o kadar bilgim yok sadece bunları bilmek istiyorum)Sorularıma cvp verirseniz doğru bir şekilde çok sevinirim iyi akşamlar
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Hiçbir yararı olmuyor
Çünkü geçici birşey musallatla oturduğunuzla kalırsınızAdamın geleceği varsada bu sebeple araya engel koyup hem adamcağızı hemde kendinizi hasta edersiniz

Ondan sonrada ömrünüz tövbeyle geçer ne merak edin nede yaptırın bir anlık nefis için değmez inanın

Klasik kelimelerden birini söylicem
Hayrı Allah verir hayırlı gelirSiz şerlisini işsterseniz yine gelir yada yerinizde sayarsınız fakat ya akıl sağlığınızdan olursunuz yada şerlisi gelir size ömrü zindan eder

İki türlü vefk yapılır asıl olanı yani

Koruma ve bereket için en fazla 7-21 gündür

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com