Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
defasinda, vuruyorlar, yüzüme

Her Defasinda Yüzüme Vuruyorlar

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Her Defasinda Yüzüme Vuruyorlar

arkadaşlar lütfen yardım edin bu durum çok canımı sıkıyor olayı şöyle anlatayımçalışıyorum ben çalıştıgım yerde birim degiştirdimyeni yerimde 6 falan oldu çok iyi anlaşıyoruz rahatım ama daha önceki çalıştıgım yerde ben çok asabi biriymişim,kimse benle nöbet tutmak istemiyormuş gibi dedikodular çoıkarmışlar ve yeni çalıştıgım yerdeki arkadaşlara anlatmışlar burdaki arkadaşlarda şimdi yeni gelenlere bak bu böyle böyleydi kimse bunla çalışmak istemiyordu nöbet tutmak istemiyordu ,ama şimdi herkes çok memnun çok razıyız diye herkese anlatıyorlar millette ister istemez yanlış anlıyorbu dedikoduyıu çıkaranlarda daha önce çalıştıgım birimde anlaşamadıgımız benim sevmedigim 2- 3 kişi ya çok moralim bozuluyor canım çok sıkılıyor arkadaşlar nolor yardım edin ne yapmalıyım
bunların agzını susturmak ve unutturmak için ne yapmalıyım ,aldırma geç diyemiyorum kıskançlık başlarına vurmuş iyice ,yardım edin lütfen
iszden aldıgım yardımlar dualar çok işime yarıyor çok sagolun

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com