Her Defasinda Yüzüme Vuruyorlar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Her Defasinda Yüzüme Vuruyorlararkadaşlar lütfen yardım edin bu durum çok canımı sıkıyor olayı şöyle anlatayım çalışıyorum ben çalıştıgım yerde birim degiştirdim yeni yerimde 6 falan oldu çok iyi anlaşıyoruz rahatım ama daha önceki çalıştıgım yerde ben çok asabi biriymişim,kimse benle nöbet tutmak istemiyormuş gibi dedikodular çoıkarmışlar ve yeni çalıştıgım yerdeki arkadaşlara anlatmışlar burdaki arkadaşlarda şimdi yeni gelenlere bak bu böyle böyleydi kimse bunla çalışmak istemiyordu nöbet tutmak istemiyordu ,ama şimdi herkes çok memnun çok razıyız diye herkese anlatıyorlar millette ister istemez yanlış anlıyor bu dedikoduyıu çıkaranlarda daha önce çalıştıgım birimde anlaşamadıgımız benim sevmedigim 2- 3 kişi ya çok moralim bozuluyor canım çok sıkılıyor arkadaşlar nolor yardım edin ne yapmalıyım![]() bunların agzını susturmak ve unutturmak için ne yapmalıyım ,aldırma geç diyemiyorum kıskançlık başlarına vurmuş iyice ,yardım edin lütfeniszden aldıgım yardımlar dualar çok işime yarıyor çok sagolun |
|
|
|