Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bakım, cin, daveti, mendel, tirnak, ucunda

Mendel Cin Daveti Tirnak Ucunda Bakım

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mendel Cin Daveti Tirnak Ucunda Bakım

Selamünaleyküm

Tahareti kamile halinde asagida gördügünüz sekli sag avucunuza cizin Daha sonra Hatem´i sag Basparmaginizin Tirnak üstüne cizin Rahatca oturabileceginiz bir yer secin
Daha sonra Daveti okumaya baslayiniz Cok kisa zamanda avucunuz uyusmaya ve karincalanmaya baslar Parmaklariniz yavas yavas yelpaze gibi acilmaya basladiginda Daveti okumaya devam edin ve Tirnaginiza bakin Hayaller sekiller zuhur edene kadar daveti okuyun Daha sonra selam verin Hadim gelmis olacak

Bu davette Sordugunuz sorularin cevabini isitecek ve duyacaksiniz Eger medyumculuk hassasiniz kuvvetli ise tirnak ucunuzda bazi seyleri size gösterirler Davet zamaninda devamli cavi ve kizbere yakilacak

Davet duasini yazmiyorum cünki cok merakli ve bu islerde tecrübesiz arkadaslarda var zarar görsünler istemem
Sizlerle paylasmak istedim

Kaynak: davetül canne vel ruhaniyye

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com