Akıllanmayan Abim İçin Ne Yapabiliriz |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Akıllanmayan Abim İçin Ne YapabilirizArkadaşlar lütfen çok çok acil birşeyler yapmam lazım yardımcı olun ![]() ![]() ![]() Benim bir abim var 27 yaşında çocuklugundan beri çok asi son 4 yıldır anneme babama ve bana çektirdiklerini tahmin edemezsiniz![]() ![]() küfürler agza alınmayacak hakaretlerin bini bin para ben artık takmıyorum ama annem çok üzülüyor![]() ![]() kötü alışkanlıkları var arkadaş çevresi çok kötü![]() ![]() çok kötü şeyler kullanıyor hiçbirşekilde düzelmek istemıyor![]() ![]() iki gündür işe gitmiyor ki bu ilk yaptıgı birşey değil![]() ![]() yılda 2 ay çalışıyorsa 10 ay evde yatıyor![]() ![]() annemden para tırtıklıyor yada çalıyor bunu çok üzülerek ve utanarak söyluyorum ama durum böyle![]() ![]() ![]() gene işe gitmedi 2 gün boyunca işyeri kendımızın büyük abimin büyük yemını vardı gene aynı şeylerı yaparsan öldürürüm senı dıye![]() ![]() gelmiş çok kötü şekilde dövmüş komaya sokacak derecede dövmüş hemde içim acıdı yüreğim titredi annemden bunları duyarken heleki annemi o halde görünce bana olanları anlatırken aglıyordu çenesi titriyordu ayıramamış gücü yetmemiş en sonunda büyük abıme demıs senınde evladın var yapma yeter öldürecekmısın![]() ![]() ![]() neyse almış iş yerıne götürmüş bu gene abim çıkmış bır sekılde kaçıp eve gelmıs cunki yürüyecek hali bile yokk o kadarki dayak yemiş![]() ![]() ![]() ben artık üzülemıyorum donup kalıyorum duygularım köreldi evimizde huzur kalmadı kaç senedir hep gürültü patırtı hepsi abimin yüzünden![]() ![]() ![]() ![]() düzelmek için tekbir adım atmıyor![]() onada üzülüyorum abime çünki sorunun baska birşey oldugunu düşünüyorum biri büyümü yaptı bedduamı etti ne yaptı bilmiyorum düzelmiyor düzelemiyor![]() ![]() görseniz zayıflıktan ölecek durumda 45 kilo olmuş kullandığı o igrenc seyler yüzünden![]() ![]() ![]() ben kendı üzüntümden geçtim artık alıştım![]() ![]() anneme babama ve onun geleceğine üzülüyorum hiçbir gayesi amacı hiçbirşeyi yok![]() ![]() ![]() ne olursunuz eger etkili bir okuma yada baska birşey bilen varsa yardımcı olsun bıktık artık bıktıkkkk |
|
|
|