Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kimse, sevmiyor

Kimse Beni Sevmiyor

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kimse Beni Sevmiyor

Kendimi kaç kere sorguladım Suçlu benmiyim ne yapıyorumda insanlar tarafından hep önemsenmeyen, her zaman ikinci planda tutulan, duyguları önemsenmeyen, hor görülen ve aklınıza gelen aşağılayıcı ne varsa Gerçekten bıktım, gerçekten Yani ben insanlara yardm etmeyi seven, iltifatı eksik etmeyen vb biriyim Ama nedense insanlar tarafından sevilen sayılan ve hep aranan kişiler kalp kırıcı sözlerini eksik etmeyen, patavatsız, kısaca kötü insanlar oluyor Ne yani napim bende mi kötü olim? Kalp mi kırim? Bıktım, gerçekten!

Mesela gittiğim dersaneden bahsedeyim Başlayalı bir ay oldu Ama başladığım günden beri kızlar bana garip davranıyor Kendi aralarında gruplaşmışlar Tenefüslerde hep tekim Her şeyde tekim Hocanın bile bana karşı tavırları eskisi gibi değil Millet bana üçüncü sınıf muamelesi yapıyor Lütfen yardım edin Sevilen sayılan ve sözü geçerli olan toplumda aranan birisi olmak için ne yapabilirim? Bazı başlıklar gördüm Ama gelen yorumları okuduğumda ya dualar eksik verilmiş oluyor yada yanlş Lütfen birisi bana doğru bir kapı göstersin O kadar zor anlar yaşıyorum ki

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com