Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kapalılığı, kısmet, sıbyan, ümmü

Ümmü Sübyan, Kısmet Kapalılığı

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Herkese Merhaba;

Konuyu yanlış yere açma ihtimalimden dolayı öncelikle özür dilerim Bir sıkıntım var Siteyi uzun zamandır takip ediyorum ve görüyorum ki aklı başında, imanı kuvvetli bir çok arkadaşımız var ve ben onlardan bir konuda yardım almak istiyorum

Biraz merak, biraz da arkadaşımın gaz vermesiyle bir hocaya gittim Benim ismim, annemin ismi, doğum günüm ve ayı ile yıldıznameye baktı Bende ümmüsübyan diye bir şey olduğunu ve ekstradan yıllar önce ailemize yapılan büyünün de tesiriyle kısmetimin kapalı olduğunu ve asla evlenemeyeceğimi 200 lira karşılığında bana yapacağı muska ile bundan kurtulabileceğimi söyledi Herşeyi Allah`tan dileyip beklediğim ve eğer Allah`ın kelimeleriyle birşey yapılacaksa bunun ticarete dökülmesini istismarcılık olarak gördüğüm için tavsiye ettiği muskayı yaptırmadım Ama o gün bugündür psikolojim alt üst oldu Neye inanacağımı şaşırdım 28 yaşındayım kısmetim açık olmasına ve çok istememe rağmen malesef ki evlilik olmuyor Mutlaka bir aksilik çıkıyor Ya karşı taraf benden uzaklaşıyor yada ben çok absürt sebeplerle ilişkilerime son veriyorum Ben şimdi ne yapayım? Bu hocaya inanmalı mıyım? Kısmet kapalılığı ve ümmü sübyan gerçekten var mıdır? Bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

sakın arkadaşım aynısı bana da söylendi, hatta yıllar sonra tek başına geleceksin yine bana dedi, kaderinde birisi var ise ne ümmü sübyan ne de başkası engel olabilir, yeterki sen aramaya devam et, ama en önemlisi ne biliyormusun bence SABIR! geçmişini sorgulama, bitmesi gerektiği için bitmiş onlar, sebep arama kendinde eksik arama bunlar şeytanın oyunu, seni yıldırmak istiyor, yaşın geçti der, sen hatalısın hiç beğenmiyorsun der, vskulağını tıka, ısrarla dualarına devam et ve o kişiyi ara, mutlaka kısmetinde birisi vardır ve zamanını bekliyorsundur! sakın inanma başkalarına sadece Allaha şüphesiz tevekkül, kendine güven ve sabır! unutma sakın!
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com