Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
asi, birini, getirmek, için, yola

Asi Birini Yola Getirmek İcin....

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Asi Birini Yola Getirmek İcin....

Merhaba sitenize yeni uye oldum ve sizden yardim alabilecegime inaniyorum , cok sorunlu asla soz dinlemeyen bir kizkardesim var ne annem ne babam nede ben soz geciremiyoruz annem ve babam hasta oldular onun yuzunden evlat deyip atamiyorlar soz dinletemiyorlar her seyi kendisi bilir saniyor ve hep yanlis seyler yapiyor istediklerini kontrol edemiyor akli basinda degil sanki iyilikle konussakda sert tavir alsakda faydasi yok huzurumuz kalmadi basina kotu seyler gelmesinden korkuyoruz , kotu insanlara bulasir diye cok korkuyoruz kolayca uygulanacak bir seyler varsa ( dua , zikir ) ne olur benimle paylasin tek umudumuz Allah'in once ona sonra da anne babama ve bana aciyip islah etmesi Simdiden tesekkurler
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com