Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sahir

Sahir Ne Demek?

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sahir Ne Demek?

Merhaba arkadaşlar, bilen biri cevaplarsa sevinirim En yakın arkadaşımın evinin kapısına "Sahir" yazılmış Nedir bu diye sorduğumda çocuklar yazmış galiba ama silinmiyor kalın kolonyalı kalemle yazmışlar galiba dedi Çocukların yazdığı anlamsız birşey olsaydı El yazısı ile yazılırdı dedim Çünkü biliyorsunuz ki çocuklar artık düz yazı değil el yazı ile eğitim görüyorlar Neyse netten az önce baktım kelime manası osmanlıcada; sihir, sihir yapan ve gece uyuyamayan demek

Kapıya o kelimenin yazılmasının bir manası var mı? Bilen biri aydınlatırsa sevinirim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com