Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
evime, gelmemesi, için, olur, yapabilrim

Evime Gelmemesi İçin Ne Yapabilrim Ne Olur?

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Evime Gelmemesi İçin Ne Yapabilrim Ne Olur?

kardeşlerim blki daha önce okuyanlar bilir benim öyle bir kaynanam varki bana düşman yuvama düşmanbeni görmeden başından beri farklı memleketten olduğum için beni istemeyen oğlunu istediği kızla evlendiremediği için beni mahveden bir kadıneşimin çıktığı kendi memleketlerinden olan kıza ulaşıp onla irtibat kurdurmaya kadar işi ileriye götüren biribu ve daha biçok şeyanlayacağınız bu kişi evime çok sık gelip kalıyor uzun süregtmek bilmiyorgelmeden önce gelmemesi için ne okuyabilirim ne olur yuvam gene sarsılacak?yardımedin ne olur,çocuğumun olmasına engel olan da bu kadınyardım edin ne okuyayımda gelmesin
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com