Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
evleneceğin, için, insana, ulaşmak

Evleneceğin İnsana Ulaşmak İçin

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Evleneceğim erkeği , kaderimi bulmak istiyorum Az çok nasıl biri olduğunu gördüğüm rüyalardan dolayı biliyorum ama bununla yetinmek Olmuyor Onu bulmak ona ulaşmak istiyorum İçimden bir ses kesinlikle bunu yapmam gerektiğini söylüyor , sürekli Sanki onu bulduğumda bütün dünyam güzelleşecekmiş gibi Hissedebiliyorum bunu Bunun için bir dua var mı ? Ona ulaşmam için
Şimdiden teşekkür ederim

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

mysalv Nickli Üyeden Alıntı

Evleneceğim erkeği , kaderimi bulmak istiyorum Az çok nasıl biri olduğunu gördüğüm rüyalardan dolayı biliyorum ama bununla yetinmek Olmuyor Onu bulmak ona ulaşmak istiyorum İçimden bir ses kesinlikle bunu yapmam gerektiğini söylüyor , sürekli Sanki onu bulduğumda bütün dünyam güzelleşecekmiş gibi Hissedebiliyorum bunu Bunun için bir dua var mı ? Ona ulaşmam için
Şimdiden teşekkür ederim

Hayalinizdeki insanin karsiniza cikmasi icin olumlama yapabilirsiniz Tam olarak nasil gorduyseniz o sekilde olumlamayi yapmaniz cok faydali olacaktir Olumlamayi en az 21 gun yapmalisiniz

Ornek:

aski, sevgiyi neseyi seciyorum kalbimin kapilarini ardina kadar aciyorum veburda o kisi tarif edebilirsinizmesela, esmer, pozitif anlayisli, bakimlivsolan hayalimdeki insanin hayatima girmesine izin veriyorum Onunla sevgidolu, guvendolu saglikli huzurlu mutlu iliski ve ask yasamayi seciyorum ve her gecen gun daha mutluyum ve seviliyorum

Olumlama disinda gunluk 400 defa Ya Vedud esmasini zikir edebilirsinizenerjisi cok yuksek olan bir esmadir, ve olunlamayi guclendirecektir

hayirli bir kismetinizin karsiniza cikmasi icin ve Evlilik niyetine 18 defa cuma suresini okuyabilirsiniz

Bu calismalari yurekten ve inanarak yaparsaniz mutlaka sonuc alacaksiniz diye dusunuyorum tabiki yinede takdir Allahindir

sevgiler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com