ben çok dua ettimbu siteden yada dua kitabındanama olmayınca olmuyorilla kabul olacak diye bişey yokbenim tek istediğim ayrıldığım kişinin bana bütün benim hakkımdaki düşüncesini niyetini samimiyetiyle anlatmasıbu ilişki 5 yıl sürdükavga ederek ayrılmadıkneden ayrıldık onu bilmiyorumöğrenmek hakkım diye düşünüyorumdua kabul olmasada ya zamanı vardır yada bir kötülüğü giderir bir şekilde karşılığını alırsınallahım öyle uygun görmüş ben isyan etmiyorum haşasadece emek verip fedakarlık yaptığım bu ilişkiye bu insanı nasıl niyetini öğrenirimkonuşmuyormesajlarıma cvp vermiyordelircem
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.