Herşey Yolunda Giderken |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Herşey Yolunda GiderkenArkadaşlar bundan iki ay öncesine kadar herşey yolundaydı,çok güzel bir işim vardı,sevgilimle aram çok iyiydi Sonra ne olduysa önce sevgilimle aram bozuldu,kavga filan etmedik İşi gereği uzakta,sadece msj gönderebiliyorum Benimle konuşmuyor,ne söylediysem benimle konuşmaya ikna edemedim Daha dünde tanışmadık,kaç yıl oldu Hiç bir soruma cevapta vermiyor,delirtiyor beni Bu arada haksız yere işten de çıkarıldım Şu an hiç içimden iş aramak da gelmiyor Halbuki ben bu iyi zamanımda sabah akşam hep Allaha şükretmiştim,dualarımı yapmaya çalışmıştım Hep dua ediyorum şimdi de Rüyalarımda sevgilimle ilgili olumsuz şeyler görüyorum,yüreğim ağzımda uyanıyorum Ne yapacağımı şaşırdım Buraya yazdım çünkü konuşacak kimsem yok,derdimi en iyi sizler anlarsınız diye düşünüyorum Allah siz lahuti kardeşlerimin dertlerini alsın,dualarınız hayırlısıyla kabul olsun Allah kimseye çaresiz dert vermesin
|
|
Herşey Yolunda Giderken |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Herşey Yolunda Giderkensevgili kardeşim dert geldiği zaman bu bizim kötü olduğumuz bunu hakettiğimiz anlamına gelmez öncelikle bunu unutmamalıyız peygamberler bile her türlü sıkıntılara duçar olmuşlardır onlar tövbe haşa kötü müydü asla ne oldu rabbim sınadı dereceleri yükseldi belkide tüm iyiler rahatta tüm kötüler sıkıntıda değil ki masallarda cezalandırılır sadece kötüler anında rabbim sabırlıdır asi nin isyankarın ateistinde rızkını verir baksanıza öncelikle şunu düşünmelisiniz ben bu sıkıntıyı hak ettim mi den ziyade ben bu sıkıntıda bile rabbime bağlı olduğumu onu vekil ettiğimi nasıl gösteririm rabbime bu sınavdır haktır sizin öyle bizim böyle herkesin bir sınavı var rabbime sığının hayırlısı isteyin sabır isteyin namaz ve sabırla ondan yardım dileyin inşallah hayatınız yoluna girecektir inanıyorum allaha emanet olun rabbim yardımcınız olsunyağmur gibi yağıyorsa bela bil ki dua istiyor mevla |
|
|
|