Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
giderken, herşey, yolunda

Herşey Yolunda Giderken

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Herşey Yolunda Giderken

Arkadaşlar bundan iki ay öncesine kadar herşey yolundaydı,çok güzel bir işim vardı,sevgilimle aram çok iyiydiSonra ne olduysa önce sevgilimle aram bozuldu,kavga filan etmedikİşi gereği uzakta,sadece msj gönderebiliyorumBenimle konuşmuyor,ne söylediysem benimle konuşmaya ikna edemedimDaha dünde tanışmadık,kaç yıl olduHiç bir soruma cevapta vermiyor,delirtiyor beniBu arada haksız yere işten de çıkarıldımŞu an hiç içimden iş aramak da gelmiyorHalbuki ben bu iyi zamanımda sabah akşam hep Allaha şükretmiştim,dualarımı yapmaya çalışmıştımHep dua ediyorum şimdi deRüyalarımda sevgilimle ilgili olumsuz şeyler görüyorum,yüreğim ağzımda uyanıyorumNe yapacağımı şaşırdımBuraya yazdım çünkü konuşacak kimsem yok,derdimi en iyi sizler anlarsınız diye düşünüyorumAllah siz lahuti kardeşlerimin dertlerini alsın,dualarınız hayırlısıyla kabul olsunAllah kimseye çaresiz dert vermesin
Alıntı Yaparak Cevapla

Herşey Yolunda Giderken

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Herşey Yolunda Giderken

sevgili kardeşim dert geldiği zaman bu bizim kötü olduğumuz bunu hakettiğimiz anlamına gelmez öncelikle bunu unutmamalıyız peygamberler bile her türlü sıkıntılara duçar olmuşlardır onlar tövbe haşa kötü müydü asla ne oldu rabbim sınadı dereceleri yükseldi belkide tüm iyiler rahatta tüm kötüler sıkıntıda değil ki masallarda cezalandırılır sadece kötüler anında rabbim sabırlıdır asi nin isyankarın ateistinde rızkını verir baksanıza öncelikle şunu düşünmelisiniz ben bu sıkıntıyı hak ettim mi den ziyade ben bu sıkıntıda bile rabbime bağlı olduğumu onu vekil ettiğimi nasıl gösteririm rabbime bu sınavdır haktır sizin öyle bizim böyle herkesin bir sınavı var rabbime sığının hayırlısı isteyin sabır isteyin namaz ve sabırla ondan yardım dileyin inşallah hayatınız yoluna girecektir inanıyorum allaha emanet olun rabbim yardımcınız olsun

yağmur gibi yağıyorsa bela
bil ki dua istiyor mevla

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com