Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hakkında, hocalar, ilimler, medyumlar

İlimler Medyumlar Ve Hocalar Hakkında

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İlimler Medyumlar Ve Hocalar Hakkında

arkadaşlar bu konuyu günlük hayatla ilgili açıyorum asılla kullanılan arasındaki farkı gösterebilmek amacıyla
1-Arkadaşlar eskiden ilimler Allah korkusu verildikten sonrs öğretilirdi bir insana şimdi ise asalet sahibi olan ve olmayan herkese öğretilmeye başladı
2-Eski ilim sahipleri Allah Korkusuyla hareket ederlerdi şimdi çoğunda gördüğüm nefsani isteklerle
Arkadaşlar unutmayın hiç bir manevi ilim cinselliği ve çıplaklığı gerektirmez onlarca kez şahit oldum kulağıma geldi saf kadın ve kızların hoca diye geçinen insanların (aslında hocayım diyerek gerçek hocaların adını kirleten insanların) kötü emellerine alet oldukları
Hiçbir büyü ve havas uygulama zina yapılarak yapılmaz meniyle zekerle ve kadından gelen sularla büyü yapılmaz hocaların sadece sizleri kullanmak için yalanlarıdır kimse kanmasın ve düşmesin
Hiçbir büyü ve havas karşıdaki kadın ve kızın soyunmasını gerektirmez hocayım diyi geçinerek gerçek hocaları lekeleyen insanların kötü ve nefsani emelleri içiçn sizi kandırmaya ve kullanmaya kalkmasıdır kanmayın ve inanmayın
Hiçbir büyü bozmada cinselliği ve soyunmayı gerektirmez kanmayın ve inanmayın
Ben hiç bir erkek Hocanın aslında hocayım diye geçinerek gerçek hocaların adını kirletenlerin daha bir erkeğe ilişkiye girmemiz lazım dediğini duymadım yada soyunman lazım dediğini
burda kastedilen hocalar cami hocaları değil manevi ilimler hakkında ilim ve uğraşı sahibi olduğu düşünülerek halk arasında hoca diye anılan insanlardır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com