|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bekliyorum, dua, görüş, okuyun, yardımlarınızı, öneri, özellikle |
![]() |
Bir Okuyun.... Görüş ,Öneri ,Dua (Özellikle) Yardımlarınızı Bekliyorum . |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Okuyun.... Görüş ,Öneri ,Dua (Özellikle) Yardımlarınızı Bekliyorum .Merhaba arkadaşlar ; Sizlerin bir konuda yardımını istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şöyleki adam zaman zmana alkol kullanıyormuş ve iş icabı yurtdışına gidiyor adam (kendisi pilot) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bizler ayrılmalarını istemiyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sizlerden ricam : bildiğiniz kuvvetli dualar varmı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ben araştırdım ve Sa'f Suresini 70 defa okunması aile geçimsizliğinin düzelmesi niyeti ile okunuyormuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allah rızası için yardım edeni Rabbim maddi ve manevi sıkıntılardan ömür boyu korusun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ne olur arkadaşlar sizlerden gelecek dualarınıza ve önerilerinize ihtiyaçım var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|