![]() |
Uzay Kampı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uzay KampıTurkiye Uzay Kampı Eğitim, Takım Çalışması ve Teknoloji Bir uzay ve bilim merkezi olan Uzay Kampı Türkiye gençleri, bilim, matematik ve teknoloji alanında kariyer yapmaları için motive etmeye odaklanmıştır ![]() ![]() Programlar ve Simülatörler Uzay Kampı Türkiye programlarında, katılımcılara uzayda yaşama ve çalışma hissini veren simülatörler kullanılmaktadır ![]() ![]() ![]() Uzay Eğitimleriyle Küresel Dostluk 12 Haziran 2000’de açılan eğitim ve eğlence merkezi Uzay Kampı Türkiye’yi, 40'ın üzerinde ülkeden 70 binin üzerinde genç ve yetişkin ziyaret etmiştir ![]() ![]() Benzersiz Tesis-Benzersiz Konum Uzay Kampı Türkiye; İzmir’de, çağdaş bir endüstri merkezi olan Ege Serbest Bölgesi’nde ESBAŞ tarafından işletilmektedir ![]() ![]() Uzay Kampı Türkiye, Uluslararası Adnan Menderes Hava Limanı’na 5 dakika, şehir merkezine 15 dakika uzaklıktadır ![]() Uluslararası Onaylı Bilimsel eğitim veren Uzay Kampı Türkiye, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından da tanınmaktadır ![]() ![]() Uzay Kampı Türkiye'nin üye olduğu okul organizasyonları: NESA- Yakındoğu ve Güney Asya Okullar Konseyi CEESA- Orta ve Doğu Avrupa Okullar Birliği ECIS- Uluslararası Okullar Avrupa Konseyi EARCOS- Denizaşırı Okullar Doğu Asya Bögesel Konseyi |
![]() |
![]() |
|