Kurşun Geçirmez /Geçirmemek İçin Ayet |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kurşun Geçirmez /Geçirmemek İçin AyetArkadaslar uzun suredir forumunuzu ilgiyle takip ediyorum Zaten daha öncedde pekcok havas kitabını almıs okumustum Ben sadece bir şey açıklamak isityorum Nisa süresinde bir ayet kurşun geçirmeme ya da silahın etkisiz kalması için etkilidir Ben bunu yazıp üstüme aldım Etkileri: 1) ilk 7 gün müthiş bir cinsel istek ve enerji 2) Kötülüğünüze yada başına bir belanın geleceği yere asla gitmek istemiyorsunuz 3) her konuya karışıp her şeye burnunuzu sokmuyorsunuz 4) 7 gun sonra tüm cinsel istekleriniz (harama karşı olan) yok oluyor, ölüyor, harama girmek istesenizde pekçok engel çıkıyor 5) Kurşunu denemedim ancak bunu deneyen (bir hayvanın üzerine bu ayet asıldı ve ateş edildi) kişileri bizzat gördüm Hayvanın üzerinde barut kokusu vardı ancak kurşun başka yerdeydi Arkadaşlar ben bunu izinle aldım izin olursa sizlere de acıklamak isterim ÇOK ÖNEMLİ NOT: Yazdıklarınızı (büyü sihir ayet) Safran mürekkebi ile yazarsanız daha etkilidir (tarafımdan denenmiştir) Mesela cin zararına ugramıs birisi bilen bir hocanın yanında ayetler ayzdırmıstı ANcak benim (Allah'ın izin ve inayetiyle) yazdıklarım bu arkadaşımıza daha faydalı olmustur![]() Forumunuzun bundna sonra devamlı takipçisiyim
|
|
|
|