Ben Ve Ben Gibiler Nerde Hata Yapıyoruz Acaba? |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ben Ve Ben Gibiler Nerde Hata Yapıyoruz Acaba?burda genelde sevgilileri ile ayrılık yaşayanlar çoğunlukta sanırım ben evliyim ve 16 ay bitti eşim gideli 4444 okudum çevirgel okudum vedüd okudum 9000 adet geldiğinde içir dediler ancak 2 damla içirebilmiştim seçim zamanı mecburen denk gelmiştik geçen sene burda hüddam hocanın verdiği bana hesapladığı ebcedle birlikte 3 sabah duha suresini de okudum hani bir tesbih duası vardı besmeleli 12 21 123 321 1234 4321 ![]() ![]() ![]() ![]() sürekli başladığınız noktaya geri gidilerek ve giderkende besmele çekilen dua 4 saatimi almıştı bunuda yaptım ya kadir ya allah![]() ![]() bunu da 41 yasin acele bacı ya yasin yasini 4 kere okumak mübinlerde bir dua ile okumak sayısız zikirler artı 1 yıl olacak namaza başladım şimdi ya latifli tertibe devam ediyorum çünkü tel açtı ama 1 haftadır gene tık yok yani anlayacağınız olmadı mı olmuyor artık ben buna inandım bakım yapan eş dost medyum hepside dönecek diyor büyüler vardı evimde üzerimizde onları da yok ettim ama hala beş parasız bekliyorum açtığı boşanma davalarını da red etti ama dönmedi 3 yıl bekleyecekmiş otomatik boşanma için buyrun siz delirmeyin
|
|
|
|