Birini Uzaklaştırmak İçin Dua |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Birini Uzaklaştırmak İçin Duaarkadaşlar merhaba, söze nasıl başlayacağımı bilemiyorum bunu yazarken yemin ederim ben utanıyorum eski semtimde bir komşumuz vardı kendisi babamında yıllardır arkadaşıdır bu kişi sayesinde işe girmiştim minnettardım yani bu kişiye sonrasında hareketlerinden şüphelendim ama konduramıyorum tabi direkt söylenmiş bir şey yok ama imalar vardı birde günahını almak istemedim sonra biz o semtten taşındık tel no mu değiştridim filan uzun zamandır haber almıyordum bu süre zarfında evlendim ama ne yazık ki ayrılma durumuna geldik eşimle evlenmeden öncesindede işten çıkmıştım bu babamın arkadaşı olan şahısla babam geçen aylarda karşılaşmış beni sormuş başına gelenleri duydum çopk üzüldüm çalışıyor mu filan diye beni sormuş yardımcı olayım demiş bende 2-3 ay aramadım geçenlerde aradım hay nereden aradıysam o kadar pişmanım ki uyuyan yılanı uyandırmış gibi oldum benimle görüşmek istedi birde daha önceki çalıştığım yerin genel müdürü bu kişinin bir akrabası oluyor eski genel müdürüm başka bir yerde şu anda onun yanına gideriz filan dedi bende gayri ihtiyari gittim bana direkt bir şey söyleyemesede imaları var çok rahatsız oluyorum düşünün babam yaşında adam tanımadığım biri olsa sen ne diyorsun be adam diyip tersleyebilirim ama yüzyüze gelme ihtimalim olan biri ve bana sen nereden çıkardın bunu hiç öyle bir şey yok deyip beni mahçup duruma düşürebilir başka zamanda görüşmek istediğini belirttiğinde olumsuz yanıtlar verdim ama bu adamın laftan anlayacağı yok ben utanıyorum onun bu düşüncesinden açık açık bir şeyde demiyor tava getiririm düşüncesi mi var onuda bilmiyorum bana önerebileceğiniz bir dua varsa gerçekten çok sevinirim bu olay ortaya çıktı çıkalı uyuyamıyorum aklıma geldikçe deliriyorum kimseyede bir şey diyemiyorum
|
|
|
|