Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
allah, arkadaşlar, edin, için, kafam, karma, karışık, rızası, yardım

Kafam Karma Karışık Allah Rızası İçin Yardım Edin Arkadaşlar....

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Konuyu açtım ama yerinin doğru olup olmadığını bilmiyorum arkadaşlar sizden bana yardım etmenizi rica ediyorum eski sevgilim başkasıyla nişanlandı 14 ocakta da evlenecekmiş Ayrılırken senden nefret ediyorum hakkımı helal etmıycem gıbı sozler soyledı 2 ay gectı aradan bıraz once aradı ıcım huzursuz nasılsın dıye bı arayayım dedım ayrıca evlenıyorum gectıgımız hafta nısanlandım seni asla unutmycam sen benim için cok degerlısın hakkını helal et dedı( 2 gun once ayet-el kursı okumustum tekrardan barısalım dıye) ona 2 ay boyunca ulasamadım bu gece aradı ama bu son arayısının oldugunu kalbınde benım yerımın ayrı oldugunu soyledıNe yapabılırm ne okumamı onerırsınız arkadaslar
Ayrıca sunuda belırtmek ıstıyorum 3 kez fal baktırdım falcıların sevglmden haberı yoktu 3 u de sevglımın oldugunu ve sevgılımı tarıf ettıler ayrıca suan ayrı oldugumuzu ve ılerde bana donecegını hatta nısan gıbı bısey olup ondan sonra kararından vazgecıp donecegını soyledılerBı de sevgılımın uzerınde nuska gormustm benLütfen yardım edin arkadaşlar dualarınızı ezirgemeyin benden nolurr

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Sevgili kardeşim hayırlı geceler,

Bu yazacaklarımı ben bu siteden öğrendim ve uyguladım ve Allah'ımın izniyle ve yardımıyla da faydasını gördüm

size şimdi 3 ayrı formül vereceğimki 2'si HAvas Hoca nickli,işinin ehli Barış kardeşin veerdiği formüllerdir ki gerçekten o ne yazarsa hepsi çok faydalıdır

Duaları vereyim hemen

1-

Bismillahirrahmanirrahim

Kul in kuntum tuhibbunellah fettebiuni yuhbibkumullah ya vedud ya beduh ya cemil ya celil ya allah amin(Sayısı ve belirli bir günü yok,aklınıza geldikçe okuyun)

2-Rüyasına girmek için

Akaddu nevme (sevdiğinizin adı gelecek buraya)ala muhabbeti(sizin isminiz gelecek)ve aşkı bi hurmetis suretil fatiha

33 kez okuyorsunuz sonra 3 fatiha okuyorsunuz ardına (3 gece üst üste yapın)

Ben her hafta haftada 3 gün okuyorum

3-Size dönmesi için 14 gece kevser suresini okuyacaksınız 71 kez dönmezse 15gece 1001 kez okuyacaksınız(dönerse muhabbeti devamlı kılmak için her gece 71 kez okumaya devam edebilirsiniz)

Allah gönlünüzde olanı hakkınızda hayırlı kılsın inşallah,amin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com