Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kardeşlere, saygılarımla

Kardeşlere Saygılarımla

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kardeşlere Saygılarımla

Muhterem kardeşler Ben sizi bu konularda bilgilendirmek için sadece yaşadıklarımı yazmakla yetineceğim Bunu içinizde çok iyi bilen kardeşler var Rukye ile tedavi ile davetle tedavi arasında çok fark var Biz davetle tedavi usulünü kullanıyoruz Sadece size şu konuda yardımcı olurum Eğer görme istiğdadı veya hisetme özelliği olan kardeşler varsa ,veya ibadet anında , kur'an okuma esnasında çok rahatsız edilen, saldırıya uğrayan kardeşlere seans uygulayarak, bunların alınabileceğini isbat etmek babından Biz mudahale edince o okutmayanlar alınacak ve kardeşte rahatca okuyacak Bunuda şu yüzden yapıyorum bu cinler aleminiiyi anlamanız ve cinlerin ustün gücünü bilmeniz için Arız cinler ve ifritler in rukye ile tedavisi çok zor kardeşler bu hastayı dahada hasta ediyor bunu bilen içinizdeçok değerli kardeşlerim var biliyorum Ama açıklandığı zaman yanlış anlaşıır diye belki açıklamıyorlar Size kısaca şunu söyleyeyim Tedavi eden zatın mağnevi boyutu birinci etken Kardeş cin ismini nasıl öğreneceğini söylemiş Kardeş isim öğrenmenin en basit yöntemi Bu alemdekilerle irtibat kurabilen tercüman veya hasta denen kişilerle irtibat kurup onlardan öğrenmek Hasta ağır hasta ise , yani tedavianındabayılanbirhasta ise onu uyut ve mağnevi korumaya al onun ağzından cinin ismini öğren Tabi cinler söyletmezler Burada senin gücün konuşacak Yani hastayı o kadargüzel koruyacaksınki cinler onu tehdit edip saldıramayacak Oda konuşacak Veya sen göreceksin cinleri Başka türlü net isim alamazsın veya kendi görevli hadimin veya cinin varsa onlardan alacaksın isim Kısacası kardeşler hepinizden özür dileyerek sizden şunu istirham ediyorum Beni bu ilim hakkında bilgi almak için aramayın en bu ilmin sadece davet kısmından anlarım Onuda kimseye tavsiye etmemve vebalinede giremem Arayan kardeşleredeyardımcı olamam Çünki başlarına geleceği ben biliyorumbunun vebalini çekemem Diğer saygı ve sevgi duyduğum bir kardeşimin ikazına teşekkur ederim Ama ben bilmediğim ve beceremediğimhiç bir işe kalkışmam Ben hastaya mudahaleedince hasta ne kadar ağır olursa olsun, Tüm cinler özerine üşüşsün ALLAHın izniyle hastaya bir şey yapamazlarsadecesaldırdıkları an hasta rahatsızlanır bizde anında alırız Ama uyarınızatamamenkatılıyorum ALLAH razı olsun Zaten o an hastaya mudahale edemezsem hasta ölür onuda biliyorum
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com