![]() |
Yardım Edermisiniz? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yardım Edermisiniz?öncelikle konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ![]() ![]() arkadaşlar ben 5 ay önce asıl kendimin farkına varmata başladım ve bir düşündümki çok fazla günahım var ![]() ![]() ![]() ![]() ne kadar yapmıcam desemde sanki irademe hakim olamıyorum tövbemden geri dönüyorum ![]() sizden ricam bana bir yol gösterirmisiniz? kendimi böyle kötü biriymş gibi görüyorum ![]() ![]() acaba ben nasıl bir dua okumalıyım yada nasıl bir duaya sarılmalıyım ki kendimi affedilmiş hissedeyim ![]() sanki günahlarım gün geçtikçe beni boğuyor ![]() ben namazımı kılmak istiyorum,kuran okumak istiyorum ama yapamıyorum sanki bişey sırtımdan dokunacak gibi oluyor ve korkuyorum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yardım Edermisiniz? |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yardım Edermisiniz?İbadette Daim Olabılmek için peygamber efendimiz: ''size bır dua ogretecegim ![]() ![]() ''allahumme einniy ala zikrike ve şükrike ve hüsni ibadetike ![]() ''ya rabbı ! sa na karsı zıkretmekte sukretmekte gzl ıbadetler yapmakta bana yardım et ![]() bu duayı okuyan kımse cennete goturecek amellerı kolaylıkla yapar allahu teala ona yardım edr ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yardım Edermisiniz? |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yardım Edermisiniz?tövbenın halis olup olmadıgı anlaşılsın dıye kul sürekli sınanır misal veriorum alkole tövbe edersınız ama öyle bır gün olur ki,arkadas toplantısı veya iş yemeği kokte vs mulaka orada bulunusunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yardım Edermisiniz? |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yardım Edermisiniz?kemtamin arkadasım; benim şöyle ben çok sinirliyim bazen insanlara neler dediğimi bilmiyorum ![]() bide şu var acaba psikolojim mi bozuk devamlı suretle birine alaylı şekilde şaka yapsam hemen aklıma şunlar gelio ''bak sen o insanın şusuyla dalga geçiosun allah ta bi gün seni öle yapar'' devamlı korku şüphe var bende mesela niyet ediom her gece yarın sigarayı bırakacam daha sakin olcam 5 vakit namazımı kılcam kuran okucam sabah kalkıyorum korkudan namaz kılamıyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|