07-17-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kısır Döngü,Yardım...
Arkadaşlar şu sıralar çok büyük sıkıntılar içerisindeyim Bir taraftan babam borçlarımızı ödeyemiyor ve sürekli olur olmaz cebimizden para çıkıyor Annem cuma suresini ve başka dualar olduğu halde cüzdanını kaybediyor,içindeki para bir derdimize dermandı Babam ne işe el atsa iyi olayım,para kazanayım,borçlarımı ödeyeyim dedikçe hep işleri ters gitti Alacağı var alamıyor Eve haciz gelecek Annem stresten mi artık bilmiyorum hasta oldu,hastanede yatıyor kardeşimin iş yerinde parası,telefonları çalındı,sonra alan kişi ortaya çıktı,parayı ödedi ama kardeşim hem haksız yere işinden oldu hemde çok yıprandı Ben işsizim iki yıldır,bir türlü iş bulamıyorum Nereye gitsem olacak gibi oluyor sonra olmuyor Sevgilimin de başında dertler var Hapis cezası çıktı,hem de en olmayacak şekilde;borcunun büyük kısmını ödüyor ama ödeyemediği kısım için hakim bir celsede karar çıkartıyor Avukatlar bile şaşırmış nasıl hemen karar çıkar diye Hem borcu yüzünden işinden oldu,neyi var neyi yoksa haciz ettiler,hem de çalışıp ödeyecek şimdi para bulacağım diye işte bakamıyor Son üç dört senedir o da çok büyük sıkıntılar içinde bir türlü kurtulamıyor Bizde bu yüzden biraraya gelemiyoruz Bir de sürekli hastalıklarla uğraşıyor Acaba bu böyle bir dönem mi?Neden böyle oluyor?Sanki bir kısırdöngü,sürekli bir girdabın içnde dönüp durma hali var Annemde,bende namazımızı lılarız,sürekli oluruz,sevgilimde namazında biri Babamda iki eli kanda olsa cumayı kaçırmaz,mümkün olduğunca namaz kılar Belki biriniz bir dua önerirsiniz,nebileyim bir fikriniz olur diye yazdım ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN
|
|
|