Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
döngü, kısır, yardım

Kısır Döngü,Yardım...

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kısır Döngü,Yardım...

Arkadaşlar şu sıralar çok büyük sıkıntılar içerisindeyimBir taraftan babam borçlarımızı ödeyemiyor ve sürekli olur olmaz cebimizden para çıkıyorAnnem cuma suresini ve başka dualar olduğu halde cüzdanını kaybediyor,içindeki para bir derdimize dermandıBabam ne işe el atsa iyi olayım,para kazanayım,borçlarımı ödeyeyim dedikçe hep işleri ters gittiAlacağı var alamıyorEve haciz gelecekAnnem stresten mi artık bilmiyorum hasta oldu,hastanede yatıyorkardeşimin iş yerinde parası,telefonları çalındı,sonra alan kişi ortaya çıktı,parayı ödedi ama kardeşim hem haksız yere işinden oldu hemde çok yıprandıBen işsizim iki yıldır,bir türlü iş bulamıyorumNereye gitsem olacak gibi oluyor sonra olmuyorSevgilimin de başında dertler varHapis cezası çıktı,hem de en olmayacak şekilde;borcunun büyük kısmını ödüyor ama ödeyemediği kısım için hakim bir celsede karar çıkartıyorAvukatlar bile şaşırmış nasıl hemen karar çıkar diyeHem borcu yüzünden işinden oldu,neyi var neyi yoksa haciz ettiler,hem de çalışıp ödeyecek şimdi para bulacağım diye işte bakamıyorSon üç dört senedir o da çok büyük sıkıntılar içinde bir türlü kurtulamıyorBizde bu yüzden biraraya gelemiyoruzBir de sürekli hastalıklarla uğraşıyorAcaba bu böyle bir dönem mi?Neden böyle oluyor?Sanki bir kısırdöngü,sürekli bir girdabın içnde dönüp durma hali varAnnemde,bende namazımızı lılarız,sürekli oluruz,sevgilimde namazında biriBabamda iki eli kanda olsa cumayı kaçırmaz,mümkün olduğunca namaz kılarBelki biriniz bir dua önerirsiniz,nebileyim bir fikriniz olur diye yazdımALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com