Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilen, olabilirmi, yardımcı

Bilen Birisi Yardımcı Olabilirmi

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bilen Birisi Yardımcı Olabilirmi

Ben 4 yıl kadar önce bir dönem Ayetel kürsü, ihlas, felak, nas surelerini okurken ama en çok da ayetel kürsüyü okurken kulaklarımda fısıltı şeklinde kelimeler duyuyordum, duyduğum ses de kendi sesim gibiydi, sanki daha önceden söylediğim bazı sözleri duyuyordum 9 yaşımdan beri ayetel kürsü suresini ezbere bildiğim halde o sesler yüzünden şaşırıyordum bu yüzden de hep kitaptan okuyordum sonra 4 yıl kadar bu sureleri okumayı azalttım belirttiğim sesleri de duymadım şuaralar 2 aydır bu sureleri çok sayıda okudum, şimdiye kadar bir şey yoktu bu aralar ayetel kürsiyi okurken yine şaşırıyorum, eskisi kadar çok olmasa da yine hafif bir ses ara sıra kulağıma geliyor ve beni şaşırtıyor

Sizce bu neden olabilir Bilen veya aynı şeyleri yaşayan var mı?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com