Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
antidepresanla, davranma, gelen, rahat

Antidepresanla Gelen Rahat Davranma

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Antidepresanla Gelen Rahat Davranma

Merhaba kardeşlerimSiteye yeni üye oldum ve aklımdaki soruların cevaplarını yavaş yavaşta buluyorum sayenizdeŞöyle bir durumum varArkdaşlar ben antidepresan kullanıyorumİnanla bi kişiyim dua mı etmeden yatmam ama bu antidepresanlar biliyosunuzki insana rahatlık bir genişlik veriyorbunun neresi kötü dersenizSonuçta insanlar bir sıkıntı zorluk anında zor zamnların Yüce rabbimize sığınırlarElbette dertsiz tasasızkende onu unutmamalıyız ama genelde hep dertli sıkıntılı anlarımızda Allhımıza sığınırızBen bu hapları kullanmaya başladığımdan beri hiç bir şeyi dert sıkıntı yapmıyorum kendimeKafama taktığım hiç birşey yokFakat ben aynı şekilde eskisi gibide dua etmek istiyorum Allahıma yalvarmak istiyorumHapları bırak o zmnda diyen olabilir ama buda bir tedavi ben bunun dışında ciiddi anlamda halimden çok memnunumBana hayır dualarınızı etseniz ve imam tazeleyici arttırıcı bildiğiniz duaları yayınlarsanız çok sevinirimBi şekilde yardımcı olucak biri vardırŞimdiden teşekkürler
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com