![]() |
Herşey Ters Gidiyor. Mutlak Yardım. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Herşey Ters Gidiyor. Mutlak Yardım.Arkadaşlar herkese selamlar ,siteye yeni üye oldum ve sizden yardımlarınızı istiyorum ![]() Son 3 yıldır herşey ters gidiyor, aliem olsun ailemin sağlığı olsun, ailemin yaptığı giriştiği işler olumsuz ve yıkımlarla sonuçlandı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allah hepiminizin yardımcısı olsun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Herşey Ters Gidiyor. Mutlak Yardım.Şayet sen kendi maslahatını bilmiyor, ona güç yetirmiyor ve onu irade etmiyorsan; senin dışındaki yaratılmışların onu bilmemesi, ona güç yetirmemesi ve onu irade etmemesi daha yerinde olur ![]() ![]() Allah, senden bir menfaat veya karşılık beklediği için yahut da seninle izzetlenip kullarının sayısını artırmak için değil sadece kendi lûtfundan onu sana bahşetmektedir ![]() ![]() Sana ihtiyaç duyduğu veya sana ihtiyacı olmadığı için lûtfunu senden esirgeyecek değildir ![]() ![]() ![]() Maslahatının yolunda engel olarak duranın ve Allah'ın lûtfunun sana ulaşmasına mani olanın kendin olmandır ![]() ![]() ![]() Allah'ın yanındaki nimetler ancak Allah'a itaat etmekle elde edilir ![]() ![]() Allah'a âsi olmaksızın da Allah'ın nimetleri engellenmiş olmaz ![]() ![]() ![]() ![]() "Bir toplum, kendilerinde bulunan (güzel ahlâk), değiştirinceye kadar Allah onlara verdiği nimeti, (azaba) değiştirmez ![]() ![]() Üstat böyle diyor, sana Allah'tan başka kimsenin yardımının olması mümkün değil kardeşim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Herşey Ters Gidiyor. Mutlak Yardım.Valla her gün şükrederim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Herşey Ters Gidiyor. Mutlak Yardım.ayrıca aşağıda verdiğim linkteki konuları incelemenizde yarar var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|