kurtulmak istiyorum buradan 4 yıldır yüzüm gülmedi çok yalnızımburalarda kötü enerji var sanki yedi bitirdi beniherkes mutlu mesut buralarda ben mutsuzum eşimin tayini çıksın bu yaz mayıs-haziran gibi belli olacak neolursunuz hangi duaları esmaları yapmam gerekir çıksn tayin bunaldım bir tane dostum yok eşim zaten umursamaz biri kızımla buralarda yapayalnızı oda benimle yalnızlık çekiyor daha 4 yaşına girmedi çok üzülüyorum evladım için istiyorumki onuda oynamaya çağırsınlar sürekli görüşeceği arkadaşları olsun kızım hadi anne arkadaş bulmaya gidelim diyor yok işte olsada o günlük sadeceburalarda kimseyle samimiyet kuramadım yeni anne olduğumda psikolojim çok bozulmuştu eşimde hep ters aksi vicdansız davrandı napıcam benya ağlamaktan başka beklemekten başka yeter allahım
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.