![]() |
Ne Olursunuz Banada Yardım Edin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ne Olursunuz Banada Yardım Edinmerhaba arkadaşlar öncelikle benim sorunum hepinizinkinden farklı biraz bilmiyorum konuyu doğru yerdemi açtım bilemiyorum arkadaşlar son bi yılda herşeyim ters gitmeye başladı elime neyi alsam bozuyorum önceden sevilen sayılan bir insandım ama şimdi öyle değilim insanlar tarafından itici geliyorum ve etrafıma nerden bakarsan bir dostum bile kalmadı çok zor günler yaşıyorum her yerde kendimi yabancı gibi hissediyorum o kadar bunalıyorum ki hayat bana çok dar gelmeye başladı yani özür dilerim ama bu dert aşk acısı gibi kötü etkiliyo insanı yapmadığım dua kalmadı ya vedud zikrini ya cami ya latif bolca çektim ama gün geçtikçe allah beni affetsins anki daha da kötüye gidiyor hayatım ne olursunuz bana da dua edin yada bana yardımcı olabileceğiniz bişey yokmu biliyorum bu siteden çok yorumlara baktım herkes herkese iyilikte bulunuyor ne olursunuz banada yardım edin şimdiden allah hepinizden razı olsun hepinizin dileğini biran önce verir inşallah ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|