Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cıkamıyorum, dua, havas, içinden, işin, muska, sizce

Ben Çıkamıyorum İşin İçinden Sizce ? (Muska Dua Ve Havas)

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ben Çıkamıyorum İşin İçinden Sizce ? (Muska Dua Ve Havas)

Merhaba arkadaşlar şimdi size yaklaşık olarak son 25 yılımı anlatacağım bu formla da tanışmam o zamanlara rastlar, 4 yıllık eşimden ayrılmış allak bullak olmuştum ve aynı hafta içinde işimden de oldum sanki rabbim birkaç günde bana dünyayı zindan etmişti Herşey tersine dönmeye başlamış o güne kadar yokluk nedir bilmeyen ben bir anda sanki her şeyi elinden alınmış elleri ayakları iplerle bağlanmış biri olmuştum buradaki bir çok arkadaşım gibi bende büyü vb şeylerden olabileceği yaklaşık 2 ay sonra hasbelkader aklıma gelmişte eş dost derken sonunda bu işi bir teyze ille tanıştım Allah rızası için yaptığından bahsetmişlerdi bana tabi ki hiçbir maddi karşılıkta verilmemişti bildiğim kadarı ile o zamana kadarda asla böyle şeylere inanmayan deist bir yapım vardı ta ki bu konular aklıma mıh gibi kazınan kadar yazılan muska yazılıp suya konan kağıt derken bunlar yapıldı biz eşimle ayrıldık tamamı ile bu arada işlerim ve rızkım arık sanki balta gibi kesilmişti bakan teyzem bende büyü olduğunu ve bozulduğunu falan bahsetmişti halamlara ve bir çok konu daha sonra yaklaşık 2 yıl kadar kendi mi namaz dua derken baya bir İslam açısından o vakte kadar asla tahmin etmeyeceğim bir basamakta buldum sonra havas okumalara dualar bunu yap bu iyi şunu yap bu iyi şunu oku işin olur derken bir çok okuma dua hepsi bir karmaşa olmuş hayatımda devam ediyordu üniversite mezunu iyi bir iş referansım olmasına rağmen iş bulamıyordum gün geçtikçe borçlarım evlilik masraflarım derken çıkılmayacak bir bataklıktaydım sanki hala da devam ediyor iş buluyorum rızkımın peşinden koştuğum halde hala net bir gelir elde edemedim hala borçlarımla uğraşmaktayım bir türlü hayatıma yön veremedim doğru dürüst bu yaklaşık 25 yıldır neler okuduğum neler yaptığımı bir Allah bir ben bilirim hatta ve hatta mersinde olan Adıyaman ki şıhın yardımcısı olan bir amca ile de yine rastlantı şeklinde tanıştım sağ olsun o da bir şeyler yazıp verdi ve ben bunları artık taşımıyorum biliyorum ki allah'ım yeter bana ama ne teyzemin yazdıkları ne o sevgili ve çok değerli amcanın bana verdiği şey hayatımda net bir değişim sağlamadı
Şimdi sunu söylüyorum ve sorguluyorum ne olur hiçbir arkadaşım bana kızmasın kimseyi kırmak ve üzmek asla ve asla düşüncemde fikrimde olmadı her el açtığımda sizlerde dualarımdasınız ama anladığım tek bir şey oldu daha önce dinime bu kadar düşkün değil sadece bildiğim duaları bile ediyorken çok daha mutlu ve ekonomik anlamda iyi durumdaydım
Acaba biz burada be başka yerlerden ve öğrendiğimiz şeylerle istemediğimiz bir şeyler mi yapıyoruzbir hatamı yoksa bir sınav mı artık düşünerek aklımın yetmediği bir noktadayım
ne olur şirke girmek asla istemiyorum ama benim hatam nerde ve ne belkide sizin duanızdır tek noktam buda aklınızda bulunsun ne olur bir parça dua ve akıl verin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com