Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
allah, edermisiniz, için, rızası, yardım

Allah Rızası İçin Bana Yardım Edermisiniz?

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Allah Rızası İçin Bana Yardım Edermisiniz?

sevgili estanbul ailesi bu siteyi 2 senedir takip eden bir üyeyim ben genelde burda bildigim ve yardimci olmaya calisigim konular actim hep veya msj yazmisligim var arkadaslaraburda en son yazdigimm is icin okumalarim vardi ve cok sükür allahima cok güsel bir is buldum ve 3 aydirda calisiyorum

tanimadigim bir alan ama yapmak istemisimdir hep simdiye kadar öle bir is

simdide isten cikarilma korkum var söleki ben 3 aydir calisiyorum ve bana fazla yüklenmeye baslandi yani söle herkezin belli bir seyi yapma kapasitesi vardir yani kimisi hemen kapar konuyu kimiside biraz sürer benimkisi hemen kapamiyom degilde hep icimde bir kuruntu hep bir acaba var

misal calisirken cok steril olmasi lazim yaptigimiz seyler iyi yapmazsak bu cok kötü olur müsteriyi kayip edersek sorumlu biziz yani o yüzden bende inceledigim icin yaptim isleri biraz yavasim ama hizlanamiyom hizli yapamiyom cünki ozaman da temiz oldumu düsüncesi yiyo beni bir iki kez bu söylendi bana sonra hizlandim yani elimden geldigince yaptim ve iyiydi ki 1-2 güne kadar

parmagimdan sorunum basladi o isi yapamam ben simdilik dedim yani ben keyfime yapmam demedim ama öle anlasildim parmagimda sarili yani yalan felan yok ortada yalan dicek bi insanda olmadim belli ama gel görki el kapisi iste
seni neden anlasinki sonucta ben bir isciyim oda patron umurundami ah biraz anlayis istiyorum ya arkadaslar bana yardim edin isimden olmak istemiyom bu yüzden ameliyat diyolar parmagim icin korkuyom patronumla konustum oda olmus dedi kötü birsey degil ama ya icimde hep bir korku bu is icin cok dua ettim yalvardim rabbime hep burdan dua aradim dertlestim simdide böle bi korkuyla yüzyüzeyim bugün tam yüzlestim cünki nerdeyse iftira atilicak üzerime diyorumki parmagimdan yapamiyorum gelmis diyorku yaaa biz cok gördük öleleri belim oram buram agiriyo diyenleri cok gördük dediler banacok zoruma gitti ne olur bana bi dua önerin isinde basarili olmak icin yükselmek icin bu korkulu dönemimi atlatmam icin isimden olmamak icin yardim edin ne olursunuz bu aci icimde uyyamiyorum artik 2 gündür istahtan kesildim ne olur dua edin benim icin bu siteyi iyiki buldum simdiden hepinizden rabbim razi olsun allahim herkezin derdine derman versinnn rabbimmmmmmmm

--- Sonraki mesaj ---

kusura bakmayin biraz uzun oldu ama icimi dökmek istedim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com