![]() |
Güç,Sevgi,Zenginlik,Bağlılik,Bilgi Kaynaginin Bagli Olduğu Esmaül Hüsnalar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güç,Sevgi,Zenginlik,Bağlılik,Bilgi Kaynaginin Bagli Olduğu Esmaül HüsnalarGÜÇ ''Kendi gücümü kabul ediyor kendimin ve herkesin hayrına kullanmayı seçiyorum'' Güç kaynağını deneyimlemeyi seçtiğinizde ruhunuz bu kaynağa getirildiğinde: Kendinizi bu kaynağınenerjisine açmayı kabul edin ![]() ![]() Güç: karar verme seçme ve yapabilme iradesini temsil eder ![]() Kaynağı güç olanlar kendileri çok güçlü oldukları halde bunu fark etmeyen kişilerdir ![]() Genellikle çevrelerinde baskıcı, yönlendirici kişiler bulunur ![]() ![]() ![]() ![]() Zikir çalışması yaparken zihninizde güç kaynağınızı nasıl deneyimlemek istiyorsanız onu hayal edin ![]() Uzun zamandır kendiniz için istediğiniz bir şeyi gerçekleştirirken hayal edebilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rüyalarınızıi hayatın içinde yaşadıklarınızı mutlaka yazın ![]() ![]() Güç kaynağının bağlı olduğu ESMA_ÜL HÜSNA'LAR KAFİ,,MUKTEDİR,,KAVİ,,KAYYUM,,MALİK,,KEBİR,,V ARİS SEVGİ ''Sevgi kaynağını kullanıyori beklentisiz sevgiye kendimi açıyorum'' Sevgi kaynağını deneyimlemeyi seçtiğinizde, ruhunuz bu kaynağa ve Allah'ın sıfatlarına getirildiğinde: Kendinizi bu kaynağın enerjisine açmayı kabul edin ![]() Kaynağın isimlerine uyumlanmak ve Tanrı'nın sizi yaratırken sevgiyle sizde var ettiği kaynağının vicudunuzdaki yerini bilmeyi seçin ![]() Anlayış,sıcaklık,yakınlık, şefkat ve merhameti içeren bir kaynaktır ![]() Her ne yapıyorsanız yaptığınız şeyi sevgiyle yapmak ![]() Beklentisiz bir şekilde sevgi vermek ![]() Karşılıksız iyilik yapmak ![]() Kendiniz için değer gördüğünüz herşeyi başkaları için de değer görmek ![]() Yaşadığınız deneyimler için ''NEDEN BEN?'' diye sormamak ![]() Tanrı'dan geleni kabul etmek ![]() Sevgi kaynağının hayatınızda aktif olarak akmasıdır ![]() ![]() ![]() Bağlılıktan kuşku duymak, güvenip açılmamak ![]() Sevgi kaynağının bağlı olduğu ESMA_ÜL HÜSNA'LAR: RAUF,,AFUVV,,KERİM,,BERR,,HALİM,,LATİF,,VEDUD,, MÜMİN YARATICILIK ''Yaratıcılık kaynağını kabul ediyor, özel yeteneklerimi kullanmayı seçiyorum'' Yaratıcılık kaynağını deneyimlemeyi seçtiğinizde, ruhunuz bu kaynağa ve Allah'ın sıfatlarına getirildiğinde: Kendinizi bu kaynağın enerjisine açmayı kabul edin ![]() ![]() Yaratıcılık, yenilik size ait olan henüz ortaya çıkmamış bir farktır ![]() ![]() Yeni çözümler, anlayışlar ve yajkaşımları ifade eder ![]() Bu yetenek, yemek yapmak de olabilir, şarkı söylemek de ![]() ![]() Yaratıcılık kaynağının bağlı bulunduğu ESMA_ÜL HÜSNA'LAR FALİK,,FATIR ,,VASİ,,MUSAVVİR BİLGİ ''Sahip olduğum bilgiyi içselleştiriyor, bilgelik durumuna geçmeyi kabul ediyorum ![]() Bilgi kaynağını deneyimlemeyi seçtiğinizde,ruhunuzun bu kaynağa ve Allah'ın sıfatlarına getirildiğinde: Kendinizi bu kaynağın enerjisine açmayı kabul edin ![]() ![]() Bu bilgi içsel biliş halidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgiyi içselleştirmek bize bilgeliğin kapılarını açar ![]() ![]() ![]() ![]() Anlayış , empati kurma, bilgiyi hayır için kullamayı seçmek bu kaynağın sihirli anahtarlarıdır ![]() Bilgi, iki ucu sivri kılıç gibidir ![]() ![]() ![]() Bilgi, kendinden bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynağı bilgi olanlar,okumaya,öğrenmeye,düşünmeye çok yatkın olurlar ![]() ![]() Bilgi kaynağının bağlı olduğu ESMA_ÜL HÜSNA'LAR ALİM,,HAKİM,,RAB ZENGİNLİK ''Maddi manevi zenginliği, bolluğu görmeyi ve kullanmayı seçiyorum'' Zenginlik kaynağını deneyimlemeyi seçtiğinizde ruhunuz bu kaynağa ve Allah'ın sıfatlarına getirildiğinde: Kendinizi bu kaynağın enerjisine açmayı kabul edin ![]() ![]() Zenginlik kaynağı,yaşamla ilgili her türlü bolluğu ifade eder ![]() ![]() ![]() ![]() Bu kazançları hak ilkelerine uygun hayatınıza çekmeniz lazım ![]() Zenginlik sahip olduğumuz sevgidir ![]() ![]() ![]() ![]() Zenginlik, yaradılış anından itibaren zaten her şeye sahip olduğunu farketmektir ![]() Zenginlik, yaratıcılığındır ![]() ![]() Zenginlik , kendi ruhunla işbirliği içinde olmaktır ![]() Zenginlik, Tanrı'nın meleklerin sana yardım etmesine izin vermektir ![]() Zenginlik, rüyalarını gerçekleştirme arzundur ![]() ![]() OL'duğun şelerdir ![]() ![]() Zenginlik kaynağının bağlı olduğu ESMA_ÜL HÜSNA'LAR GANİ,,MECİD,,REZZAK Konu Alıntıdır |
![]() |
![]() |
|