![]() |
Nedir Bu ? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nedir Bu ?arkadaşlar bu konuda kafam çok karışık; bazen kalem açarken parmağımı açtığımı görüyorum we kanlı soyulmuş derili bi parmak sora yürürken mesela dizimin boşlua düştüğünü hissediyorum sora da sanki dizimde patlama olmuş kemik we et parçaları sora eğilirken yere doğru yerden fırlayan bi cam gbi bi cismin kafama saplandığını kafamı dağıttığını görüyorum sanki Ya birde normal bişey ama birinin kesik bir yerine baktığımda bu acıyı belirgin şekilde hissediyorum aşırı el yıkama oyun bağımlılığıda war yada biriyle konuşuorum diyelim cümlenin dewamını ben içimden getiriorum we sawunmaya geçiorum direk reflekslerimde çok kuwwetli bazen düşünüorum öss den mi çünkü öle diyenler war Piskiyatriye gitmek istemiorum zamanında başka sebeplerle gittim bi çözümde bulamadım geceleri uyuyamıorum aileme söylersem abarttığımı düşünücek wede açıkçası söylemek istemiorum kendi kendime konuşmalarım arttı içimden geçenleri sesli yada birine söylemem gerekenleride içimden söylediğim oluo bunlar yaşımın getirdiği abartılar mı bilmiorum napçam nedir bu |
![]() |
![]() |
![]() |
Nedir Bu ? |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nedir Bu ?Arkadaşım; Algıyla ilgili bir problem gibi gözüküyor ![]() ![]() Ama! Gerek teşhisini gerek tedavisini forumdan bulabilmen mümkün değil ![]() Mutlaka bir psikiyatr'a görün ![]() *Psikiyatr'ı iyi araştır tabii ki ![]() ![]() ![]() ![]() Hacılardan, hocalardan medet umma ![]() |
![]() |
![]() |
|