![]() |
5 Adımda Özgüven Kazanın... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 5 Adımda Özgüven Kazanın...Özgüveni yüksek insanlar girdikleri her ortamda fark edilirler ![]() ![]() ![]() 5 Adımda Özgüven Kazanın Güzel bir uykudan sonra sabah kalkıp ilk iş olarak banyoya yöneldiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çocukluktan itibaren baş göstermeye başlayan bu özgüven eksikliği ileride başarısızlıklara neden oluyor ![]() ![]() ![]() ![]() 1- İçimizdeki dırdırcı: Herhalde yine bir şeyleri yanlış yaptım Hayatta her şey her zaman istediğimiz gibi olmuyor ![]() ![]() ![]() ![]() Özgüveninizi kazanın: Her şeyden sorumlu değilim ben! Kötü giden her şeyin sorumlusunun siz olmadığınızı aklınıza iyice yerleştirmeniz gerekiyor ![]() 2- İçimizdeki dırdırcı: Yine bir sürü şeyi kaçırıyorsun Sürekli bir şeyleri kaçıracağımızı zannedip kafamızı olumsuz düşüncelerle meşgul ederiz ![]() ![]() Özgüveninizi kazanın: Sadece ilgimi çeken şeyleri yapacağım! İnsanların söylediklerini "harfiyen" yerine getirmek zorunda değilsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() 3-İçimizdeki dırdırcı: Başkaları her konuda benden daha iyi Başarmak ne kadar da güzel bir duygudur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Özgüveninizi kazanın: Ben iyiyim İnsana özgüven kazandıran davranışlardan belki de en önemlisi sabah kalkıp aynanın önüne geçtiğimizde kendimizden memnun olmamızdır ![]() ![]() 4- İçimizdeki dırdırcı: Başkalarının fikirlerini de sormam gerekiyor Kendi fikirlerimiz nedense hiçbir zaman önemli değildir ![]() ![]() ![]() Özgüveninizi kazanın: İçgüdülerim beni yarı yolda bırakmaz! Kendi içgüdülerinize güvenmelisiniz ![]() ![]() ![]() 5- İçimizdeki dırdırcı: Mutlaka kötü bir şey olacak Bu tamamen beynimizde kurduğumuz saçma bir düşünce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Özgüveninizi kazanın: Her şey olacağına varır! İyi düşünce beraberinde her zaman iyi şeyler getirir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|