![]() |
Çocuktan Ailesine Notlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çocuktan Ailesine NotlarÇocuktan Ailesine Notlar 1-Beni şımartmayın ![]() 2-Bana karşı disiplinli, katı olmaktan korkmayın ![]() ![]() 3-Kötü alışkanlıklar edinmeme müsaade etmeyin ![]() ![]() 4-Olduğumdan da küçük hissetmemi asla sağlamayın ![]() 5-Elinden geliyorsa beni lütfen başka insanların önünde düzeltmeğe çalışma ![]() ![]() 6-Hatalarımın günah olduğunu hissettirmeğe çalışma bana ![]() ![]() 7-Beni olacaklardan/sonuçlardan koruma ![]() ![]() 8- "Senden nefret ediyorum" dediğimde üzülme ![]() ![]() 9-Küçük hastalıklarıma fazla üzülme ![]() ![]() 10-Şikayet etme, söylenme ![]() ![]() 11-Kendimi arzu ettiğim kadar iyi ifade edemediğimi unutmayın ![]() ![]() 12-Soru sorduğumda geçiştirmeyin, cevabı ertelemeyin ![]() ![]() 13-Tutarsız olmayın ![]() ![]() 14-Korkularımın aptalca olduğunu söylemeyin ![]() ![]() 15-Kendinin mükemmel veya hep başarılı olduğunu bana devamlı söyleme, hatırlatma bile ![]() ![]() 16-Benden özür dilemenin senin asla yapmayacağın bir iş olduğunu sakın düşünme ![]() ![]() 17-Denemeyi, yeni şeyleri öğrenmeyi, anlamayı, keşfetmeyi çok sevdiğimi asla unutma ![]() ![]() 18-Ne kadar çabuk büyüdüğümü unutma ![]() ![]() 19-Çok fazla sevgi ve anlayış olmadan büyüyüp gelişemeyeceğimi lütfen unutma, ama bunları sana söylemem gerekmiyor, öyle değil mi? 20-Lütfen sağlıklı ol ve spor, egzersiz yap ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|