![]() |
Bakan Gözler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bakan GözlerGösterdim ! Gördü anlamına gelmez ![]() ![]() ![]() Söyledim ! Duydu anlamına gelmez ![]() ![]() ![]() Duydu !Doğru anladı anlamına gelmez ![]() ![]() ![]() Anladı !Hak verdi anlamına gelmez ![]() ![]() ![]() Hak verdi ! İnandı anlamına gelmez ![]() ![]() ![]() İnandı ! Uyguladı anlamına gelmez ![]() ![]() ![]() Uyguladı ! Sürdürecek anlamına gelmez ![]() ![]() ![]() Adamın biri ilk defa gittiği küçük bir kasabada duran bir arabanın yanına sokulmuş ve arka koltukta tek başına oturan çocuğa; - Buranın yabancısıyım, demiş ![]() Parkın hemen yanı başındaki fırını arıyorum, çok yakın olduğunu söylediler ![]() ![]() Çocuk arabanın penceresini açtıktan sonra; Ben de buraya ilk defa geliyorum, demiş ![]() Ama sağ tarafa gitmeniz gerekiyor herhalde ![]() ![]() Adam çocuğun yabancı olmasına rağmen bunu nasıl anladığını sormuş ister istemez ![]() - Ihlamur çiçeklerinin kokusunu duymuyor musunuz? diye gülümsemiş çocuk ![]() Kuş cıvıltıları oradan geliyor zaten ![]() - İyi ama, demiş adam, bunların parktan değil de tek bir ağaçtan gelmediği ne malûm? ![]() -Tek bir ağaçtan bu kadar yoğun koku gelmez diye atılmış çocuk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hem biraz derin nefes alırsanız, fırından yeni çıkmış ekmeklerin kokusunu da duyacaksınız ![]() ![]() Adam gözlerini hafifçe kısarak denileni yaptıktan sonra, teşekkür etmek için döndüğünde fark etmiş çocuğun kör olduğunu ![]() ![]() Çocuk ise, konuşurken bir anda sözlerini yarıda kesmesinden anlamış adamın kendisini fark ettiğini ![]() ![]() Işığa hasret gözlerini ondan saklamaya çalışırken; - Üç yıl önce bir kaza geçirmiştim, demiş ![]() ![]() ![]() Adam çocuğun tarif ettiği yerde bulunan fırına doğru yönelirken; - Artık emin değilim demiş ![]() ![]() ![]() Gören Gözlerimizin Mutluluğunu Sonuna Kadar Sürdürmemiz Dileğiyle… alıntı |
![]() |
![]() |
|