Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kültür-Sanat

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
düşünme, edin, test, şeklinizi

Düşünme Şeklinizi Test Edin

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Düşünme Şeklinizi Test Edin

_______________Görüyorum__Duyuyorum__Hissediyoru m_ _Kokluyorum_Tadıyorum

Kahve

Deniz

Oynayan Çocuklar

Ağaç

Uçak

Kızarmış Tavuk

Yağmur

Tavuk Kümesi

Zımpara Kağıdı

Birahane

Tatil

Kedi

Sabun

Spor

Limon

Gök Gürültüsü

İpek

Taze Ekmek

Şelale

Sabah

Mum

Gün Batımı

Görme Duyusu

İşitme Duyusu

Dokunma Duyusu

Koku Alma Duyusu

Tatma Duyusu

Örn: Martı, çığlıklarıyla hatırlıyorum ve böyle bir şık olsa duyuyorumu tercih ederdim

Bu objelerin sizde uyandırdığı dürtüye en yakın şıkkı seçip hep olduğu gibi işaretlediklerimizi sayıyoruz

Duyularımızdan en yoğun kullandığımızla ilgili yeteneklerimizin daha gelişmiş olduğuna işaret bir testtir

Herkes kendi yorumunu yapsın diye açıklamarını yazmayıp sadece kendi testimi yorumluyorum

Görme 4 İşitme 7 Dokunma 4 Koku Alma 2 Tat Alma 5

Ben iyi bir işitselim, dinleyerek aldığım eğitimler hep daha fazla verimli olur adıma Müziğe yatkınlığımı da ortaya çıkaran bu teste göre kokuları ayırt etmek konusunda bir beceriksizliğim olduğu bariz Lezzet hayatımın bir parçası

dır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com